Algotels
Vio.com
eDreams
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 17. juni 2022

Var ikke mulig med frokost med rullestol pga bratt trapp uten heis. Inngang var også for bratt.. Ingen ga beskjed om frokost ved kontakt med hotellet før ankomst. Da ble det skrøyda veldig av hc vennlighet.
Ved innsjekk kunne heller ikke person i resepsjon hverken Norsk eller engelsk.

Rommene var pene og rene.

Dato for oppholdet: juni 2022
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, EndreH17
Anmeldt 8. mai 2022

Hotellet ligger sentralt i Oslo sentrum. Resepsjonen er trang og resepsjonisten mangler opplæring. Upersonlig og anonym. Jeg følte meg slett ikke velkommen.

Dette er et hotell uten nattevakt. Da jeg kom tilbake etter å ha vært ute på kvelden, skjønte jeg ikke hvordan jeg skulle komme inn på hotellet. Hjelpen fant jeg på et nærliggende hotell, som fortalte om en umerket knapp ved siden av døra. Den reagerte på nøkkelkortet. Dette er underkommunisert fra hotellet .
Enkeltrommet var bittelite, men rent og ordentlig. Hyggelig hvis de som gjør rent på rommet fjerner brukte hårshampoflasker i skapet.
Frokostrestauranten ligger i en mørk kjeller. Helt grei frokost, men trist å sitte i en hule uten vinduer.
Her betales oppholdet når du kommer inn døra.

Romtips: Hvis du må ligge på hotellet, er det helt nødvendig med et rom mot bakgård
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, may s
Anmeldt 6. desember 2021

Meget kjekt, lite Best western hotell så sentralt som det er mulig midt i Oslo sentrum.
Betjeningen er svært hyggelige og hjelpsomme.
Frokosten har et stort utvalg, og er både velsmakende og fint dandert.

Dato for oppholdet: desember 2021
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, billc0nti
Anmeldt 28. september 2020

Koselig og veldig sentralt hotell, med alt du trenger rett utenfor døren.Var litt kaldt på rommene på natten, da det ikke var noe varme i gulvene inne på rommet eller badet. Men vil fortsatt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tinap875
Anmeldt 22. november 2019 via mobile enheter

Greie rom, men dårlig lukt på rommene.
Frokost helt ok
Beliggenhet er veldig sentral i Oslo sentrum.
Mangler lydisolerte vinduer, du høre all støy fra gaten, selv i høyere etasjer. Resepsjonister kommuniserer best på engelsk, liten lokal kunnskap!

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise