Veldig god mat, men der stopper det, dessverre. Det starter med å bli møtt av en servitør med ovenfra-og-ned-holdning, ikke spesielt hyggelig. Deretter setter vi oss til bords, med en synlig møkkete barnestol. Vi må etter en god stund, se godt og lenge på servitøren før hen omsider kommer. Spør om å få varme barnemat, men det går visst ikke fordi det handler om hygiene på kjøkkenet - noe jeg i og for seg kan forstå. MEN da lurer jeg på hvor mye mer hygienisk det er å åpne gjesters drikke med snusboks fra egen lomme, og å drive med egen telefon uten å vaske hendene etterpå. For å snakke om telefon, det er ikke spesielt hyggelig å være gjest når betjeningen står og ser på video med lyd midt i lokalet. En annen ting verdt å nevne er at det så ut som betjeningen drikker alkohol på jobb - skal ikke være skråsikker på dette, men da er det lurt å tenke seg om hvordan man opptrer rundt alkohol så gjestene slipper å lure. Maten var veldig god altså, den er absolutt verdt et besøk - passe porsjon og lekkert dandert.