“Veldig god mat, MEN…..”

Paviljongen av Haakon Tærud A/S
Anmeldt 8. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god mat, men der stopper det, dessverre. Det starter med å bli møtt av en servitør med ovenfra-og-ned-holdning, ikke spesielt hyggelig. Deretter setter vi oss til bords, med en synlig møkkete barnestol. Vi må etter en god stund, se godt og lenge på servitøren før hen omsider kommer. Spør om å få varme barnemat, men det går visst ikke fordi det handler om hygiene på kjøkkenet - noe jeg i og for seg kan forstå. MEN da lurer jeg på hvor mye mer hygienisk det er å åpne gjesters drikke med snusboks fra egen lomme, og å drive med egen telefon uten å vaske hendene etterpå. For å snakke om telefon, det er ikke spesielt hyggelig å være gjest når betjeningen står og ser på video med lyd midt i lokalet. En annen ting verdt å nevne er at det så ut som betjeningen drikker alkohol på jobb - skal ikke være skråsikker på dette, men da er det lurt å tenke seg om hvordan man opptrer rundt alkohol så gjestene slipper å lure. Maten var veldig god altså, den er absolutt verdt et besøk - passe porsjon og lekkert dandert.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, christinabaak

Anmeldt 13. juni 2023

Veldig god mat, upåklagelig service og flotte uteplasser. Anbefaler å ta turen hit på en soldag. God variasjon av både mat og drikke på menyen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jan S
Anmeldt 31. mai 2023 via mobile enheter

Flott atmosfære, hyggelig betjening og god mat. Men alt for små porsjoner! Vi var en gruppe på 8 personer som hadde en hyggelig kveld på Paviljongen. Men felles for oss alle ble at vi ville hjem for å spise oss mett.
Hadde vi fått tilstrekkelige porsjoner kunne jeg ha gitt topp score, men...

Dato for besøk: mai 2023
Takk, guttormf2015
Anmeldt 29. april 2023

Midt i bebyggelsen i Oslo øst. En folkelig perle av en restaurant. Trøffelburger, nydelig, andebryst, topp.
Nå lenger jeg bare på roasbiffsmørbrød til lunsj i morgen.
Alltid en glede å komme fra Sør Vestlandet til slike opplevelser. Godt jobba.
Husets Rødvin var også godt drikkbar.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Jon R
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Alltid digg mat og tidenes triveligste folk 🙌 Deilig utvalg, uteservering og sol frem til 2030☀️ Fantastisk sted å ta med familien, daten eller sitte og være kreativ❤️

Dato for besøk: april 2023
Takk, benedicteveum

Reisende som så på Paviljongen av Haakon Tærud A/S, så også på

Har du vært i Paviljongen av Haakon Tærud A/S? Del dine erfaringer!