“Kan ikke bli bedre!”

Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. november 2018

Maten er helt topp, vinene er perfekt tilpasset og personalet er kompetent, høflig og får deg til å føle deg velkommen. Pakket inn i et lokale som får deg til å føle at du er en del av helheten. Det er så man blir på gråten av lykke!

Takk, Ewa N

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Det var mat som var noe over middels men ikke helt det oppe. Veldig god vin menvinutvalget er absolutt i det øvre prissjikt med de fleste viner fra 11-12 hundre og opp. Noen få til 6-700 men svært begrenset i dette prissjikt. Alt i alt en fin opplevelse.

Takk, Stian H
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Le Benjamin en søndag for å feire bursdag med en bedre middag. Lokalet var neste helt fullt med folk i alle aldre og typer. Venner, par og familier.
Kelneren var vennlig, rask og dyktig, og maten var nydelig. Vi bestilte dagens treretter med husets rødvin til - en god Côte de Rhone. Vi fikk løksuppe og andebryst og sjokoladesourbet. Jeg tåler ikke melk så godt, og kjøkkenet tilpasset der hele uten problem.

I det hele tatt et menget hyggelig besøk, og vi kommer tilbake. Anbefales.

1  Takk, LivEllen
Anmeldt 12. oktober 2018

Nederst på Grünerløkka ligger denne perlen av en franskinspirert bistro. Førsteinntrykket er at vi føler oss veldig velkomne i det som er intime og lune lokaler. Menyen er ikke stor, men det viser seg at de tre rettene hver og en av oss velger, holder en utsøkt standard. Selv spiste jeg en salat med kalvebrissel og kyllinglever til forrett, entrecote til hovedrett og sjokeladesufflé til dessert. Det er ujålete mat og det er så delikat. Så hjelper det godt på helhetsinntrykket at servitørene hele tider er diskrét og vennlig tilstedeværende.

2  Takk, Terje1968
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Veldig bra, særdeles god entrecôte. Holder ett høyt pris-nivå men vel verdt pengene. Menyen har stort utvalg av vin, kelneren var flink til å anbefale og forklare rundt valg av vin. Anbefales klart.

Dato for besøk: september 2018
Takk, CF_Storm

Reisende som så på Le Benjamin Bar & Bistro, så også på

Har du vært i Le Benjamin Bar & Bistro? Del dine erfaringer!