Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koseligste restauranten i Oslo”
Anmeldelse av Le Benjamin Bar & Bistro

Le Benjamin Bar & Bistro
Vurdert som nr. 15 av 1 593 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med meget god mat. Gode viner og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Simenpimen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (717)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 717 anmeldelser

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Koselig liten restaurant i Oslo. Du får den typiske følelsen av liten, unorsk restaurant. Som en liten lokal restaurant du finner litt mer øde i Frankrike.

Men liten restaurant betyr også mer støy. Restauranten er vanligvis helt full både i bar og ved bord på fredager, og i ett så lite lokale blir da også veldig støyete, og litt dårlig luft.

Maten var god, men ikke noe «wow» over det. Biffen smakte for mye smør. Derimot desserten.. spiste Sjokolade sorbet. Det er en av de aller beste dessertene jeg har smakt. Fantastisk god, og rund smak!

De har en bred vinmeny, så turen er verdt å reise dit bare for det!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Siri B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Intim og koselig liten restaurant nederst på Løkka. God mat, hyggelig betjening og alt bare velstand. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Maten er helt topp, vinene er perfekt tilpasset og personalet er kompetent, høflig og får deg til å føle deg velkommen. Pakket inn i et lokale som får deg til å føle at du er en del av helheten. Det er så man blir på gråten av lykke!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ewa N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Det var mat som var noe over middels men ikke helt det oppe. Veldig god vin menvinutvalget er absolutt i det øvre prissjikt med de fleste viner fra 11-12 hundre og opp. Noen få til 6-700 men svært begrenset i dette prissjikt. Alt i alt en fin opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Le Benjamin Bar & Bistro, så også på

 

Har du vært i Le Benjamin Bar & Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din