“Herlig atmosfære i franske omgivelser!”
Anmeldelse av Le Benjamin Bar & Bistro

Le Benjamin Bar & Bistro
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. desember 2018

Her har du en koselig liten restaurant på Grünerløkka. Det er varmt og innbydende her. Vi var veldig fornøyd med maten som vi fikk servert og ekspertise hjelp når det kommer til vin paring til maten. God mat, bra vin, flott service. Vi ses helt enkelt igjen.

1  Takk, GrimTrim

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

OMG! Stedet var helt ubeskrivelig! Så hyggelig og koselig restaurant som dere må besøke. Servicen var tipp topp tommelen opp! Servitøren var oppmerksom og gav oss en super opplevelse! Maten var helt sinnsykt digg! Hadde bifftatar og løksuppe til forrett, dagens kjøtt og sjokolade suffle til dessert! Jeg døde av lykke.. seriøst stedet er et perle! Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, PinkiePiie
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig restaurant med meget god mat. Gode viner og hyggelig betjening. Anbefales på det sterkeste.

1  Takk, Simenpimen
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Koselig liten restaurant i Oslo. Du får den typiske følelsen av liten, unorsk restaurant. Som en liten lokal restaurant du finner litt mer øde i Frankrike.

Men liten restaurant betyr også mer støy. Restauranten er vanligvis helt full både i bar og ved bord på fredager, og i ett så lite lokale blir da også veldig støyete, og litt dårlig luft.

Maten var god, men ikke noe «wow» over det. Biffen smakte for mye smør. Derimot desserten.. spiste Sjokolade sorbet. Det er en av de aller beste dessertene jeg har smakt. Fantastisk god, og rund smak!

De har en bred vinmeny, så turen er verdt å reise dit bare for det!

2  Takk, Siri B
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Intim og koselig liten restaurant nederst på Løkka. God mat, hyggelig betjening og alt bare velstand. Anbefales

Takk, Oivind_oivind

Reisende som så på Le Benjamin Bar & Bistro, så også på

Har du vært i Le Benjamin Bar & Bistro? Del dine erfaringer!