“Le Benjamin må tåle dårlig kritikk av og til. Har ofte besøkt dem, men når ting ikke er tipp topp, og de får dårlig tilb”
Anmeldelse av Le Benjamin Bar & Bistro

Le Benjamin Bar & Bistro
Vurdert som nr. 22 av 2 110 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 2. oktober 2020

Le Benjamin må tåle dårlig kritikk av og til. Har ofte besøkt dem, men når ting ikke er tipp topp, og de får dårlig tilbakemeldinger så fjerner de innlegg. Det er ikke greit.

Dato for besøk: oktober 2020
6  Takk, D3988CGtinan
rosen74, Eier på Le Benjamin Bar & Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2020

Hei Tina, vi skal så absolutt tåle dårlig kritikk .
Etter ditt besøk her i går kommenterte du et utall bilder på vår facebookside og med ganske upassende kommentarer spesielt med tanke på at det var barn og ansatte på bildene du valgte å kommentere. Derfor ble disse fjernet.
At dere ikke var fornøyd med service er selvfølgelig beklagelig men at dette kom på bakgrunn at dere ikke fikk ha bordet lenger er leit, dere hadde selv booket bordsetning fra kl 1930 -2130, hadde dere gitt oss beskjed om at dere ønsket bordet lenger eller booket en lengre sittetid hadde det vært mulig å løse dette på forhånd, men når andre har booket bordet etter dere må vi nesten sørge for at de også får bordet til den tiden de har reservert til. Mvh Le Benjamin Bar & Bistro

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Le Benjamin leverer alltid. Det er alltid Utmerket mat og veldig god service. Flinke servitører og bra stemning. Anbefales!

3  Takk, Solaskinner
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

I korte trekk. En meget hyggelig opplevelse. Veldig god mat i kombinasjon med vin. Servitør med glimt i øyet. Anbefales på det varmeste.

2  Takk, Kokkentor1
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Le Benjamin leverer alltid. Vi gikk for en prikkfri 3-retters. Hyggelige lokaler og dyktige servitører. Kan være lurt å bestille på forhånd

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Christian Koyam... P
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi gikk for dagens 3-retters meny til 599kr. Vi kunne velge mellom fisk eller kjøtt som hovedrett. Fisk var breiflabbkjake og kjøttretten var ytrefilet av lam. Begge rettene smakte fortreffelig. Alle rettene var gode og passe størrelse. Betjeningen var effektiv og litt for kjapp enkelte ganger.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, VacationOslo

Reisende som så på Le Benjamin Bar & Bistro, så også på

Har du vært i Le Benjamin Bar & Bistro? Del dine erfaringer!