“Ypperlig nabolagsrestaurant med indisk mat”
Anmeldelse av Indi Gastrobar

Indi Gastrobar
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 30. juli 2020

Hyggelig service og lokale veldig god mat til middels priser. Godt tilskudd til spisestedene i dette strøket. Anbefales på det sterkeste.

Takk, Kjhvcch

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Veldig god indisk inspirert mat. Mye smak og riktig krydret for oss som liker sterk mat. Anbefales veldig.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AlfPetter
Anmeldt 24. mai 2020 via mobile enheter

For en som er over middels glad i Indisk mat må jo nykommeren i nabolaget testes.

Dette er utvilsomt et meget godt tilskudd til området som anbefales.

Vi testet take-away.

Ettersom det er første gang vi testet stedet kjørte vi safe med Chicken Tikka Masala og Chicken Korma.

Alle rettene smakte bra, med deilig fyldig saus og gode kyllingbiter.

Jr sin Tikka Masala var mild. Den hadde god smak og var litt krydret slik at han som ikke er vant til sterk mat syntes den var litt sterk på en måte han likte.
Min Tikka masala var bestilt Madrass og var relativt sterk, med masse smak.

Chicken korma som også var bestilt mild hadde masse smak.

Naan var ok, men håper de jobber litt mer med disse for her syntes jeg det er litt å gå på. Vi spiste Plain Naan og Cheese & garlic Naan.

Ikke den billigste take-away, men jeg betaler lett noen kroner mer enn andre steder når maten er så god som denne.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, AlexanderKoaj
Anmeldt 5. juli 2024

Dato for besøk: juli 2024
Anmeldt 5. juli 2024

Dato for besøk: mars 2024

Reisende som så på Indi Gastrobar, så også på

Har du vært i Indi Gastrobar? Del dine erfaringer!