Vi hadde en flott tur på Oslofjorden med Brim. Panoramautsikt over Aker Brygge, Akershus festning, Bygdøy, Sørenga, Operaen og MUNCH. Fantastisk mat og service og fine folk. Vi koste oss skikkelig. Anbefales på det sterkeste! :)
Ny flott båt som med sin elektriske drift gjør den svært stillegående. Trivelig besetning som gjorde turen behagelig og minnerik. Anbefales!
Du hører den ikke båten der vi glir mellom holmer og skjær på Oslo fjorden.
En nydelig opplevelse der vi fikk se noe av Oslo fra sjø siden, mens vi ble servert en fantastisk lunsj og et glass med bobler. Operaen og Munch museet side om side sett fra sjøsiden var et vakkert skue, og disse små øyene med sine gule og røde små hytter idyllisk. Skal vi kritisere noe, så kunne de godt ha informert oss gjennom seillaset hvilke øyer vi passert og de største serverdigheter underveis., men vi klarte oss da, det ble flittig bruk av googel map. En tur vi absolutt anbefaler og som vi er glad for at vi endelig fikk gjennomført.
Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du nøt turen og lunsjen ombord. Din kommentar om mer informasjon underveis er verdifull, og vi vil vurdere dette for å forbedre opplevelsen for våre gjester. Håper å se deg igjen på en av våre turer!
Fantastisk båt og fantastisk opplevelse!!! Anbefales selv for en Osloboer! Lærte mye nytt som jeg ikke viste om Oslo etter å ha bodd her i 20 år. Samtidig er det også nok tid til å nytte utsikten, slå en prat i fred og ro og ta masse fine bilder!
Er du i Oslo, sett av 2 - 3 timer til denne turen. Fantastisk båt og natur, må oppleves. Fordel med fint vær :) Flink guide som kunne fortelle mange spennende ting om området rundt.
Fantastisk opplevelse! Anbefales for både turister og lokale. Man får oppleve Oslofjorden på en nydelig båt, med bar.
Thank you for the 5🌟. Glad you liked the bar and the tour