Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Brim Explorer Oslo på
Mer informasjon
Anmeldt 14. desember 2023 via mobile enheter

Ny flott båt som med sin elektriske drift gjør den svært stillegående. Trivelig besetning som gjorde turen behagelig og minnerik. Anbefales!

Takk, Knut P
Anmeldt 2. oktober 2023
Anmeldelse av: Brunsj på Brim

Du hører den ikke båten der vi glir mellom holmer og skjær på Oslo fjorden.
En nydelig opplevelse der vi fikk se noe av Oslo fra sjø siden, mens vi ble servert en fantastisk lunsj og et glass med bobler. Operaen og Munch museet side om side sett fra sjøsiden var et vakkert skue, og disse små øyene med sine gule og røde små hytter idyllisk. Skal vi kritisere noe, så kunne de godt ha informert oss gjennom seillaset hvilke øyer vi passert og de største serverdigheter underveis., men vi klarte oss da, det ble flittig bruk av googel map. En tur vi absolutt anbefaler og som vi er glad for at vi endelig fikk gjennomført.

Dato for opplevelse: september 2023
Takk, di_sven
Brim E, Front Office Manager på Brim Explorer Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2023

Takk for din tilbakemelding! Vi er glade for at du nøt turen og lunsjen ombord. Din kommentar om mer informasjon underveis er verdifull, og vi vil vurdere dette for å forbedre opplevelsen for våre gjester. Håper å se deg igjen på en av våre turer!

Anmeldt 27. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk båt og fantastisk opplevelse!!! Anbefales selv for en Osloboer! Lærte mye nytt som jeg ikke viste om Oslo etter å ha bodd her i 20 år. Samtidig er det også nok tid til å nytte utsikten, slå en prat i fred og ro og ta masse fine bilder!

Takk, TatsiMartini
Anmeldt 31. juli 2023

Er du i Oslo, sett av 2 - 3 timer til denne turen. Fantastisk båt og natur, må oppleves. Fordel med fint vær :) Flink guide som kunne fortelle mange spennende ting om området rundt.

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, hetlandto
Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse! Anbefales for både turister og lokale. Man får oppleve Oslofjorden på en nydelig båt, med bar.

Takk, isabellv2016
Brim E, Manager på Brim Explorer Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2023

Thank you for the 5🌟. Glad you liked the bar and the tour