Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 19:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fantastisk opplevelse

Tilbrakte to timer på Roseslottet og er overveldet! Utrolige historier og malerier. Veldig bra med... les mer

Anmeldt 11. juni 2022
Silje G
via mobile enheter
Verdt et besøk!

Vi hadde hørt masse om Roseslottet og tok til slutt turen. Og vi ble veldig positivt overrasket... les mer

Anmeldt 22. november 2021
selmashilleren
,
Lillehammer, Norge
via mobile enheter
Les alle 26 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Oslo
fra USD 12,40
Mer informasjon
Vikingplaneten
48 anmeldelser
fra USD 20,56
Mer informasjon
fra USD 14,47
Mer informasjon
fra USD 46,68
Mer informasjon
Anmeldelser (26)
Filtrer anmeldelser
26 resultater
Vurdering fra reisende
20
2
0
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
20
2
0
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 26 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021

Dette er et fantastisk sted samtidig som det er grufullt... Det er fantastisk i at det viser mange historier fra andre verdenskrig som ikke før har kommet frem og det er grufullt fordi det blir så personlig. Du ser bilde av en person og leser om han/hennes historie. Sterkt!

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Thor-Erik G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. desember 2020 via mobile enheter

Flott utstilling av kunstverk som omhandler norsk krigshistorie. Dette er noe alle nordmenn bør se og oppleve, mange perspektiver og historier som ikke fremstilles av Internationale dokumentarer. Spesielt utmerket for oss var historiene til individene som ble en del av krigen i ung alder og de grufulle historiene om norske kvinner som fikk barn med tyske soldater.

Et absolutt «must see» og viktig å støtte et godt initiativ hvor skoleelever kan få et innblikk i krigshistorien til Norge.

Dato for opplevelse: desember 2020
1  Takk, TobbenTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2020

Viktig norsk krigshistorie presentert på en flott og gripende måte. Følgdpiralen, gå nærmere maleriene. Bak tverrvegger skjuler det seg andre malerier.

Dato for opplevelse: november 2020
2  Takk, Geir M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Her har Vebjørn og Eimund Sand skapt en fantastisk sanse-arena og ikke minst en flott og pedagogisk fremstilling av Norges okkupasjonshistorie. Fokus på enkeltindividet og Fred, Frihet og Demokrati. Monumentale kunstinstallasjoner og over 100 malerier i en 250 sirkelformet «løype». En opplevelse. Kanskje endre finere i mørket når den et opplyst! Vebjørn Sand har ofte personlig omvisning.

Dato for opplevelse: oktober 2020
2  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Vårt andre besøk i år og var like imponerende nå som sist. Noen nye installasjoner siden i sommer, vakte begeistring. Oppdager stadig noe nytt og lærerikt. Gripende beretninger fra tidsvitner som ikke må glemmes. Godt å rusle rundt med naturens ramme rundt. Sikkert vakkert også i belysningen om kvelden. Ta gjerne med matpakke og drikke fordi det er ingen servering. Bedre toalettforhold ønskes

Dato for opplevelse: september 2020
1  Takk, Reidunsola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser