Kjempegøy opplevelse!

Jeg har vært på Perfect Escape i 3 ulike omganger med kollegaer, venner og kjæreste, og syns det... les mer

Anmeldt 10. juli 2024
martinenesoen
Oslo, Norge
Langt over forventningene. Herlig sted og enda bedre ansatte !

En helt fantastisk opplevelse for 7 forventningsfulle barn i selskap. Alder 9-10 år Vi ble mottatt... les mer

Anmeldt 6. mai 2024
Lars B

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en fin opplevelse som anbefales grupper både med og uten barn. Man får absolutt testet sin evner.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Christina163829
BjornarGronhaug, Leder  på Perfect Escape Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Takk for god tilbakemelding, Christina. Supert at du har hatt det moro både med og uten barn. Da har vi gjort jobben vår riktig. Du er hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning, med eller uten barn ;)

Anmeldt 16. juli 2020

Dette er en opplevelse man blir hekta på. Velg et tema alle syns virker spennende som første forsøk. Har nå vært inne 2 ganger i løpet to uker. Dette er like moro både med og uten barn. Nøkkelen er god kommunikasjon og et stort smil, så blir turen til Perfect Escape en suksess! :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, daniel-granlund

Fantastisk, Daniel. Veldig glad for at du ville besøke oss igjen etter ditt første besøk. Vi prøver å bygge spillene våre rundt samarbeid og kommunikasjon, så ekstra glad for at du nevner akkurat det. Og nå som du er hekta...vel, du vet hvor du finner oss ;)

Anmeldt 11. oktober 2023 via mobile enheter

Dato for opplevelse: oktober 2023