Kjempegøy opplevelse!

Jeg har vært på Perfect Escape i 3 ulike omganger med kollegaer, venner og kjæreste, og syns det... les mer

Anmeldt 10. juli 2024
martinenesoen
Oslo, Norge
Langt over forventningene. Herlig sted og enda bedre ansatte !

En helt fantastisk opplevelse for 7 forventningsfulle barn i selskap. Alder 9-10 år Vi ble mottatt... les mer

Anmeldt 6. mai 2024
Lars B

Anmeldt 18. september 2020

Vi hadde teambuilding event med 24 personer og spilte Amazing Race utendørs. Knallgøy og fantastisk teambuilding aktivitet! Utfordrende og morsomt! Alle hadde det gøy og vi fikk til og med spilt på engelsk. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Simone I
PerfectEscapeOslo, Leder  på Perfect Escape Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Takk for tilbakemelding, Simone! Vi er veldig glad for at vi fikk gjennomført på engelsk og at alt fungerte som det skal. Veldig hyggelig å ha dere på besøk :)

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en flott kveld sammen med alle på kontoret. Rommet var utfordrende og godt oppbygget. Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, LillebrorF
Anmeldt 25. august 2020 via mobile enheter

Perfect Escape har kanskje Norges beste escape room-spill. De har laget noen unike og helt fantastisk innredede spill. Oppgavene man møter er av toppkvalitet og godt integrert i både historie og interiør. Hos Perfect Escape i Oslo blir man tatt imot av superhyggelige ansatte, godt og grundig briefet uansett tidligere erfaring (jeg har spilt over 70 spill selv), og spillopplevelsen i seg selv er helt konge. De har også en Amazing Race-greie, hvor man løser oppgaver rundt omkring i Oslo sentrum. Verdt å prøve ut!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Christoffer M
BjornarGronhaug, Leder  på Perfect Escape Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2020

Tusen takk for fantastisk anmeldelse, Christoffer! Godt å høre at både spill og ansatte klarer å stimulere en så erfaren spillet som deg. Velkommen tilbake en annen gang :)

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Kjempebra opplegg. Fine lokaler og bra folk. Vi tok tutankamon rommet. Utfordrene men gøy.
Anbefales 👍

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 704rune_

Tusen takk for god tilbakemelding, Rune. Blir veldig glad for at du sier det var både utfordrende og gøy, for det er akkurat sånn vi vil det skal være!

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe gøy og utfordrende. Det er absolutt anbefalt å ta med venner og familie. Imøtekommende betjening.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Hernandezcaballero

Takk for din anbefaling. Veldig bra at du syns det var både utfordrende og gøy, for det er akkurat det vi jobber for å få til. Velkommen tilbake en annen gang :)