Dette var saker! Det var såpass bra, at vi tok et til rom dagen etter vårt første😃 Flotte... les mer
Dette har vi venta på lenge. To voksne og to ungdommer hvor bare den ene voksne hadde prøvd escape... les mer
Fantastisk opplevelse! Spennende, utfordrende og morsomt. Vi koste oss hvert sekund! Dessverre klarte vi ikke å senke Blücher. Beklager.
Veldig hyggelig og engasjert personale, rene og trivelig lokale og viktigst av alt, et godt komplott!
Har kun testet en av oppgavene. Ser frem til å utforske flere av rommene!
Vi var en gjeng på fire stykker, hvor alle sammen har god erfaring med escape room. Først og fremst vil juble for gamemasteren, som var superhyggelig, serviceinnstilt, og fikk oss til å føle oss godt tatt vare på. Vi spilte Da Vinci-rommet, som hadde veldig immersivt design. Vi skulle ønske det var litt flere oppgaver om gangen, da vi ofte satte oss alle for å løse samme oppgave (som ble litt mange kokker på en gang). Men når det er sagt, så likte vi oppgavene og vi forstår at dette rommet var et av de enklere. Vi kommer definitivt tilbake!
Strålende fornøyd. Flotte lokaler, hyggelig betjening. Rommet innfrir virkelig når det gjelder tema, vanskelighetsgrad, finurlige løsninger og ikke minst spenning. Har prøvd en del forskjellige Escape rom i Norge, og dette var blant de aller beste. Kommer garantert tilbake for å prøve flere rom.
Kjempe fin aktivitet for hele familien. Her kan alle bruke hodet og samarbeide. Fantastisk service, rent og hyggelig.
Takk for din anmeldelse, Christine. Vi er veldig glad for at du hadde en så god opplevelse og gleder oss til neste gang du kommer på besøk til oss :)
Vi likte det historiske teamet om Blücher, den veldig hyggelige betjeningen og de gjennomførte rommene. Spennende rom med morsomme oppgaver, vi kommer gjerne tilbake!
Hei Maja, takk for hyggelige ord. Vi gleder oss til å få dere på besøk igjen :)