“Tørreste carbonara i byn, med spaghette kuttet i 5-6 cm lange tråder..”
Anmeldelse av Arts Restaurant

Arts Restaurant
Vurdert som nr. 317 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 9. august 2020

Det går ikke an å servere den carbonaraen ganske enkelt!
Og tunfisksalaten er ikke en Nicoise men en egen variant av tunfisk-salat. God nok men bytt navn på retten.

1  Takk, Tourist315824
artsrestaurant, Leder  på Arts Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei beste gjest,

Vi liker alle tilbakemeldinger, da det hjelper oss å bli bedre. Det er leit å høre at du ikke var fornøyd med ditt besøk hos oss! Alle våre retter har en egen vri, unntatt klassikere, som vi ønsker å holde veldig klassisk. Snakket du med servitøren du hadde ved besøket så vi kunne gjort noe for dere, kanskje laget deg en ny eller annen rett? Vi jobber stendig med å bli bedre og vi jobber hardt med å få alle våre gjester mest mulig fornøyd med sin opplevelse.

Hvis du sender oss en tilbakemelding per mail: booking@artsrestaurant.no så ordner vi noe som takk til neste gang du besøker oss!

Ha en fortsatt fin dag!

Anmeldt 29. juli 2020

Skal du hit på lunsj, velg "dele-retter". Alle retter: Fantastisk godt til gode priser. Styr unna retten Pasta Carbonara. Hvem kutter pastaen opp i 3cm-biter? Jeg er fan av det meste som er "nytt" men her har dere bommet. Tips til denne retten (som kunne vært 100%): Ikke rør pastaen! Pasta skal kunne surres rundt gaffelen......
Hva gjelder uteserveringen: Skulle ønske de kunne droppet de store plastplantene på her. De sperrer for utsiktikten, og det er litt av vitsen med å sitte ute -mener jeg..... se på livet - mens du spiser..... Ellers topp service, stort sett god mat, god service og hyggelige priser. Verdt et besøk :-)

1  Takk, Trude S
artsrestaurant, Leder  på Arts Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Trude,

Takk for din tilbakemelding. Vi jobber alltid for å få alle våre gjester å bli fornøyde. Carbonara er en klassiker med en vri, noen synes den skal være slik man alltid gjort den og noen synes vår er fantastisk. Det er vanskelig å få alle våre gjester å like alt fra menyen. Pastan vi har her på arts er hjemmelagd og vi kutter den ikke opp, men lager denne pasta retten som større "risoni".

Uteserveringen er lagd slik, fordi det før var en gjennomgang for de som jobber på Filipstad brygge. Vi vil ikke ha folk som springer gjennom når folk spiser, særlig nå i korona tider. Blomstene tar også bort litt av støyet fra busser og trafikk. Vi planlegger allerede en ny uteservering til neste år.

Håper du tar turen innom og prøver å sitte inne blant kunsten og prøver noen av våre andre retter neste gang.

Ha en fin dag videre og hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 14. juli 2020

Vi var 4 personer på besøk i galleriet i etasjen under. Vi fikk anbefalt en tur i restauranten. Det var ganske travelt så vi ventet litt på bord.
Det første vi la merke til var det fine interiøret. En kontinental design. Lyst og fint.
Vi fikk bord inne og bestilte en del av snacksene: Calamari, arancini. Smakfulle! Vi angrer på at vi ikke testet flere. Forrettene var helt nydelige. Carpaccio og burrata. helt fantastisk. Vi fikk god hjelp med vinvalget. En italiensk chadonnay.
Til hovedrett valgte vi kveite, carbonara og smørflyndre! Snakk om luksus og gode smaker. Vi valgte en jordbær og vanilje dessert og oster til dessert. Veldig godt.

Hit kommer vi garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, F666MLjohannesb

Hei Johannes,

Bedre sent en aldri; Nå endelig svarer vi på alle tilbakemeldinger vi får. Takk for fine ord og skryt! Det trengs når man er nyåpnet. Send meg gjerne en mail neste gang du skal booke bord, så ordner jeg med noe ekstra som takk.

Ha en fortsatt fin dag!

Anmeldt 3. november 2023

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Anmeldt 2. november 2023 via mobile enheter

Dato for besøk: oktober 2023

Reisende som så på Arts Restaurant, så også på

Har du vært i Arts Restaurant? Del dine erfaringer!