“Koselig atmosfære og nydelig mat.”
Anmeldelse av Arts Restaurant

Arts Restaurant
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Kjempe god mat og hyggelige ansatte 😊 Spiste entrecôte og en nydelig dessert. Bursdagen ble en skikkelig suksess. Skal uten tvil tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, kjelladrianh

Anmeldt 27. juni 2023

Fantastisk sted, fantastisk mat, fantastisk service. Jeg vil definitivt spise på Arts flere ganger!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, rebecca e
Anmeldt 27. juni 2023

Jeg hadde en helt fantastikk bursdagsfeiring på Arts sammen med mine 8 venner. Maten var helt nydelig, vi delte først på noen forskjellige snacks og forretter og så tok vi vær vår hovedrett + dessert. Jeg må virkelig trekke frem deres pasta retter, helt nydelig.
Vi fikk anbefalt veldig god vin av vår dyktige servitør som tok veldig godt vare på oss helt lunsjen.
Dere må avslutte lunsjen eller middagen med en cocktail, de har en helt nydelig espresso martini.
Arts er virkelig en plass hvis du skal ut å kose deg med vennene dine og nyte av nydelig atmosfære og fantastikk mat.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Nanett B
Anmeldt 27. juni 2023

Vi var en gjeng som hadde lørdags lunsj. Topp stemning, god mat og super service. Hadde en selskapet som hadde en del allergier, og dette ble enkelt løst.

Dato for besøk: april 2023
Takk, 986kristink
Anmeldt 21. mars 2023 via mobile enheter

Nydelig mat og deilig vin i hyggelige omgivelser til en rimelig penge (A-kortet). Oppmerksomme kelnere. 4 venninner kunne snakke sammen uten å måtte rope. Deilig å slippe bakgrunnsmusikk. Her kommer vi garantert tilbake!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, bentem09

Reisende som så på Arts Restaurant, så også på

Har du vært i Arts Restaurant? Del dine erfaringer!