Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God stemning, hyggelige lokaler,”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Vurdert som nr. 362 av 1 697 Restauranter i Oslo
Prisklasse: kr 160 - kr 600
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

God stemning, hyggelige lokaler, god service, god mat og drikke! Osten var nydelig! Hit kommer jeg igjen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, stinea2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (111)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8387 av 111 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020

For et sted! 🙌 skal du ha noe jeg tror er byens beste pizza, på surdeig, fra den råeste pizzaovnen jeg har sett må du hit! 😘 Kult at man faktisk kan se hvordan pizzaen lages! Stedet og atmosfæren er magisk, interiøret så fresht og folka som jobber der så hyggelige! Kan anbefales på det sterkeste. Vi kommer tilbake 👍

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Annemartesneve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig pizza og pasta. Ypperlig service og flott atmosfære 👌Skattekammer av lokal mat fra Norge🤩og ikke minst spennende med eget ysteri🧀

Dato for besøk: juni 2020
Takk, KristineHHar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2 uker siden
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2024
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2024
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.