“En perle på Aker Brygge”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Min nye favoritt på Aker Brygge. Kanskje den beste pizzaen jeg noen gang har spist. Pizza med 5 oster er helt magisk!!! Veldig god service!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Family_businesstrave

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Winther har blitt en klar favoritt både til lunsj og middag....de har god pizzaovn...prøv ost med trøfler. Men menyen er også utrolig bra....villkveite...smelter på tungen. Mozzarellasalaten med spekeskinke er lunsjfavoritt. Huset har til og med eget ysteri...og delikatessebutikk. Interiøret er lyst og lekkert...fresht rett og slett.

1  Takk, ivarjohan
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi var totalt 8 stk som bestilte diverse sjømat/skalldyr, flere pizzaer og desserter. Alle var strålende fornøyd. Anbefales!!

Takk, martinaannestad
Anmeldt 8. juli 2020

Spist lunsj der to ganger allerede. Fantastisk mat med friske deilige råvarere. Veldig bra service og atmosfære. Gleder meg til å prøve ostebaren. Eget ysteri på stedet- dette er en ny favoritt!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 581marenh
Anmeldt 4. juli 2020

Fantastisk atmosfære, nydelig mat og strålende service. Konseptet er gjennomført til fingerspissene, fra råvarer til inventar. Fantastisk vegetarpasta og surdeigspizza! Vi gleder oss til nytt besøk og å få testet ut flere av godsakene på menyen.

Takk, Kine A

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!