“Knallsted på Aker Brygge!”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Knallsted på Aker Brygge! Veldig hyggelig betjening og ikke minst hovmester, morsomt med egen butikk og ysteri, og sannsynligvis den beste pizzaen jeg har spist, for en surdeig!

Takk, askattebo

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Både maten og servicen har vært på topp alle de tre gangene vi har spist der eller hentet mat. Kjøttbollene og 5 oster er våre favoritter!

1  Takk, SiljeMarieEdle
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Vi spiste den beste pastaen jeg har smakt, vegetar med sopp masse umami og fantastisk smak. Pizza med surdeigsbunn og 5 utsøkte oster. Kostet på oss litt parmaskinke og tomat på. Nydelig dessert og herlig øl med fruktsmak til. Personalet var veldig hyggelige og visste hva de serverte. Hit kommer vi garantert tilbake. Anbefales på det varmeste!!

2  Takk, 580karib
Anmeldt 5. september 2020

Lunsj med min datter her. Fra vi kom inn døren til vi gikk igjen, var vi helt overveldet av denne flotte plassen . Super service med kunnskapsrik servitør , og kokk som personlig kom og spurte om maten var bra. Vi hadde fisk , og den var helt perfekt. Min datter er kokk, så det hadde vi alle forutsetninger for å bedømme . Lokalet og interiøret var også helt nydelig . Beste plassen på Aker Brygge, uten tvil. Synd vi bor på andre siden av landet, så vi ikke får besøkt dette stedet så ofte som vi skulle ønske . Alt i alt en opplevelse som vi sjelden eller aldri får på andre restauranter .

2  Takk, 737janicke
Anmeldt 14. august 2020

Fantastisk mat, god service, flott atmosfære og ikke minst et unikt og gjennomført konsept med ysteri, restaurant og butikk. Gleder oss til neste besøk. Anbefaler det på det varmeste.

Takk, 850henningk

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!