“Winther leverer igjen🤩”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Winther leverer igjen👌deilig mat og drikke, samt nydelig service🤩kunnskap i alle ledd👌Atmosfære som bør oppleves.

Takk, KristineHHar

Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk fiskemåltid, komplementert med en utsøkt husets vin og god service, er oppskriften på veldig trivelig kveld.

1  Takk, 192runep
Anmeldt 20. september 2020

Andre besøk på kort tid, denne gangen med barn. Dro hit ganske spontant søndag kveld - etter grei booking på nett. Kun pizzameny (søndag kveld), deilig å slippe «valgets kval». Gutta spiste «fra grisen» - morsomt når de skrøt av burrataen, veldig fornøyde og mye mat. Mannen hadde fennikel og jeg spiste N’duja - sterk chilli, begynte faktisk å svette😍 Veldig koselig sted, ansatte med personlighet og topp mat, for ikke å snakke om Winthers egen pils. Vi kommer tilbake!

Takk, Teaskatt
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi var her en kveld og planen var kvalitetstid. Vi hadde undersøkt litt i forkant og valgt dette stedet da det virket som perfekt sted å kose seg en kveld.

Vi kommer og blir tatt i mot, får meny, servitør kommer tilbake og tar med seg bestillingen for mat og drikke, kommer tilbake med drikke. Vi hadde hyggelig kveld sammen, og koste oss.

Så går det en halv time, tre kvarter og så 1 time men maten er ikke noe å se av. Vi får tak i servitøren og spør om det tar lang tid å få maten, da svarer han: beklager, jeg glemte dere. Hva ville dere ha? Og tok bestillingen igjen og beklaget og dro avgårde.

En halvtime senere kommer en annen servitør med feil mat. Hun tar maten med seg tilbake og beklager seg mye og vi får tilbud om sjampanje mens vi venter på maten. Men når man er så sulten så hjelper det lite med sjampanje...

Det er mulig at ansatte var stresset, eller dette er salgstriks for å få oss til å kjøpe enda mer drikke mens vi ventet, men jeg kan si at dette ødela hele kvelden for oss. Å sitte til nesten stengetid å vente på mat når man er meget sulten fra før er dårlig opplevelse...

Her er det stor forbedringspotensiale. Det virker som restauranten og kokkene brenner for å levere kvalitetsmat og hjemmelaget mat fra bunnen av, men synd at noen ødelegger engasjementet.

3  Takk, 86jonasberg
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Knallsted på Aker Brygge! Veldig hyggelig betjening og ikke minst hovmester, morsomt med egen butikk og ysteri, og sannsynligvis den beste pizzaen jeg har spist, for en surdeig!

Takk, askattebo

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!