Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, flotte mennesker!”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Vurdert som nr. 372 av 1 556 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 16 - USD 61
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, flotte mennesker som jobber der. For en opplevelse. Har aldri smakt på så gode oster som på Winther. Anbefales på det sterkeste. Gleder meg til neste gang jeg skal spise der!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Maps44134803932
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 68 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021

I sommer fant vi dette stedet av en perle!
Spiste deilig pizza i vakre omgivelser.
Fabelaktig godt og servert av en meget hyggelig servitør.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 421mayas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Fantastisk god mat, nydelig vin og super service - gleder meg til neste anledning!
God stemning og veldig hyggelig sted!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Megibyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig skuffet over servicen! Følte at bordet vårt ble glemt etter at de serverte oss drikke. Det kom ikke til oss etter det, men gikk til alle bordene som hadde blitt plassert lenge etter oss. De fikk bestilt mat og fikk mat, uten at noen fulgte oss opp. Vi satt på bordet i over 30 min uten at servitøren tok mat bestilling. Servitøren så bare noen av bordene.. Dette er et sted man ikke burde kaste bort tiden sin med å dra på!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 476henriettet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Helt forferdelig service. Vi ventet i 50 minutter og ingen tok matbestillingen for oss. Vi ente med å gå. Vi har god forståelse hvis det er veldig travelt men vår servitør gikk forbi bordet vårt flere ganger. Han gikk også til bordene som kom etter oss og tok deres bestilling. Bordene rundt oss ble spørt flere ganger om de ville ha noe mer men vært bord ble bare glemt bort. Skal ikke dra tilbake hit igjen. De hadde også noo med servitørrer til å klare seg.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, synnetorpm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.