Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Winther perfect ”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Vurdert som nr. 376 av 1 555 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 15 - USD 56
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, vi fikk topp service og nydelig mat. Vinen servitøren plukket ut var nydelig til maten. Perfekt kveld :) gleder oss til neste gang vi skal dit. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2021
Takk, Tina F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 71 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Vi dro innom Winther for en rask lunsj etter å ha lest en positiv anmeldelse av denne nye restauranten og snakk om hyggelig overraskelse!! Kona bestilte en Snøball burrata salat og jeg gikk for pizza N'duja.

Maten som kom var fresh, delikat og svært smakfull. Winther henter sine råvarer lokalt og osten kommer faktisk fra eget ysteri og i tillegg er melken økologisk ❤.

Brødet til salaten kommer fra Ille Brød som er regnet som et av de beste bakeriene i Oslo og surdeigs-pizzabunnen lages på stedet.

Vi spiser en del ute men det går laaaaang tid mellom hver slik opplevelse. Her er det bare å møte opp. Du vil ikke bli skuffet

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Svein72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, flotte mennesker som jobber der. For en opplevelse. Har aldri smakt på så gode oster som på Winther. Anbefales på det sterkeste. Gleder meg til neste gang jeg skal spise der!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Maps44134803932
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

I sommer fant vi dette stedet av en perle!
Spiste deilig pizza i vakre omgivelser.
Fabelaktig godt og servert av en meget hyggelig servitør.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, 421mayas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Fantastisk god mat, nydelig vin og super service - gleder meg til neste anledning!
God stemning og veldig hyggelig sted!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Megibyen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.