“Bortkastet 1500 kr.”
Anmeldelse av Winther Aker Brygge

Winther Aker Brygge
Beskrivelse: Winthers lag av kokker tilbyr deg en variert meny basert på unike råvarer. Naturligvis gleder vi oss ekstra til å servere ost fra vårt eget ysteri eller spekemat fra vår butikk. Restaurant Winther ønsker å være et sted der du kan spise god mat i hyggelige omgivelser tidlig og sent. Vi tilbyr lunsj og middag – eller pizza take away. I vår annen etasje har vi mulighet for lukkede arrangementer.
Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

Forrett uten smak, deigete pizza og frekk/uhøflig servitører. Styr unna! Når de ryddet av bordet spurte de om vi hadde spist maten fordi den var god eller fordi vi var sultne??? Ventet ikke på svar så fikk ikke sagt hva vi mente.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Culture59654705080

Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Rask og god mat. Spiste 2 forskjellige pizza, de kom raskt og smakte veldig godt. Hyggelig sted med bra service. Bra sted for en pizza

Dato for besøk: mars 2024
Takk, andrehaeraas
Anmeldt 7. februar 2024 via mobile enheter

Denne kvelden var overbooket. Ostekurset har lite innhold, og fremstår uorganisert. Den italienske ysteren var hyggelig. Likevel, 990kr er svært stiv pris for lite innhold. Varighet 1,5t minus organisering, bordbestillinger, og til og fra bordene. Tror ikke det ble mer enn 10-15 minutter opplegg å følge med på. I prisen er det inkludert tre små terninger med ost i tillegg til et par selvlagde Mozzarella. Vi ble ikke tilbudt å bestille drikke.

Dato for besøk: februar 2024
2  Takk, aleheen
Anmeldt 6. februar 2024 via mobile enheter

Vi var en liten gjeng på winther. Bestilte tre pizzaer. De var helt ok. Ikke noe veldig spennende, eller veldig ekstra ordinært. Koselig sted, men det var vinsmaking her samtidig som oss som skapte endel kaos både i kø og service. Bordet vi fikk var skittent feks selvom de rydda Ila 5 min. Det var bare opplevelsen av å sette seg på et bord hvor man trenger en tørk, det er smuler og glassene fra tidligere gjester står.

Trekker også noe for servicen. Oppleves som at de ville ha oss ut fort som mulig. Sjekket flere ganger Ila første timen (det er nok å spørre to ganger og holde blikket mot oss eventuelt).

Men desserten deres - sjokolade fondant og tiramisu var helt magisk!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Aina R
Anmeldt 14. januar 2024

God atmosfære, god mat, god service. Stemningen er kul, og interiøret er bra. Kanskje litt dårlig akustikk for å prate.Maten var overraskende god - en opplevelse verdt pengene.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, ieh_00

Reisende som så på Winther Aker Brygge, så også på

Har du vært i Winther Aker Brygge? Del dine erfaringer!