Hadde sett tidligere at de har glutenfritt grovbrød på menyen og tenkte å bestille det til lunsj, før en tur på biblioteket. Bestilte av en dame som var mer opptatt av å vaske kaffemaskinen enn å betjene kunder som ventet. Da hun endelig var klar til å ta imot bestilling, bestilte jeg glutenfritt grovbrød, men fikk vanlig glutenholdig rugbrød. Heldigvis spurte jeg om dette var glutenfritt før jeg tok imot. Damen bak disken virket irritert da jeg sa at jeg hadde bestilt glutenfritt og sa at det har de ikke på menyen. En mannlig ansatt kom forbi og spurte om han kunne hjelpe og jeg forklarte problemet. Da sier han at de ikke har glutenfritt brød lenger fordi det bare blir kastet i søpla fordi ingen kjøper glutenfritt. Jeg påpekte at det står på menyen over kassen med svar om at de ikke hadde hatt tid til å fjerne det... Jeg fikk pengene tilbake og gikk. Elendig service!