Jeg og min kjæreste dro hit og ba om å få se en meny grunnet en del allergier. Vi fikk ingen meny men servitøren ville vite muntlig hva vi var allergiske mot. Siden det er en lang liste ba vi om å se menyen og etter en del frem og tilbake, siden servitøren ikke snakket norsk, fikk vi menyen som var ganske vanskelig å forstå da den ikke stod forklart på norsk eller engelsk. Måtte google nesten alle ingrediensene i alle rettene, hvilket tok tid. Vi endte opp med å bestille og min rett var ekstremt sterk, jeg klarte ikke å spise den, selv ikke kjæresten min som er godt vant med sterk mat klarte ikke spise den. Det var slutten av dagen og servitøren dro til alle andre bord før oss selv om han kunne se at vi forsøkte å få kontakt med han. Da han tilslutt kom, spurte han bare hvordan vi ville dele regningen og stakk frem betalingsautomaten, bollen min var full av mat og jeg forklarte at det var umulig å spise det grunnet styrken og lurte på om jeg hadde misforstått menyen. Han sa at det ikke stod i menyen at det var sterkt, men at det var et sted som vanligvis serverte enkelte sterke retter og at det var bare slikt de gjorde det der. Han beklaget og fortsatte å spørre om vi skulle betale sammen eller separat, jeg endte opp med å betale for mat som var uspiselig som begge inneholdt ting som ikke stod i menyen, og det var tydelig ikke meningen at det skulle være med i retten. Det ble en dyr affære jeg i ettertid angrer på at jeg betalte for. Må nevne at kjæresten min sin rett var god, og at de tok hensyn til hans allergier.