Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favoritt!”

Kongsgården Gartneriet kafé
Vurdert som nr. 1 141 av 1 552 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. august 2021

Et av mine nye favorittsted!

Unik og frodig restaurant i vakre landlige omgivelser.

God mat til en grei pris.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 6 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2020 via mobile enheter

Dette stedet har fantastisk mat, og den aller beste atmosfæren.

Gartneriet Kongsgården fortjener kø for å komme inn, og ventelister for å få bord. Heldigvis - for meg - virker det ikke som om folk har skjønt det enda.

Dato for besøk: desember 2020
Takk, Journey778610
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2020 via mobile enheter

I det jeg kommer, går flere gjester. De har betalt for mat og har ventet over 1 tome. Etter 15 min i kø, venter fortsatt de som kom før meg på å få bord og bestille. Det er masse ledig plass.
Takk for meg. Hvor lenge er akseptabelt å vente? Får man pengene igjen?
Fint sted, elendig service.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 30Magali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. april 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: november 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kongsgården Gartneriet kafé, så også på

 

Har du vært i Kongsgården Gartneriet kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.