“Spennende sushi-opplevelse på Storo”
Anmeldelse av Sabi Sushi Storo

Sabi Sushi Storo
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Nystartet sushi på Storo, med bla. spennende sushibar. Vi spiste nydelig 12-retters meny mens vi fikk forklaring fra sushikokken og så han i arbeid. Spennende matopplevelse. Blanding mellom tradisjonell og moderne sushi, og flere av rettene hadde en norsk vri. Fikk blant annet laksemage og fjellørret. Ikke billigste sushien, men en flott opplevelse!

Anbefales!

Dato for besøk: desember 2022
Anmeldt 14. juni 2021 via mobile enheter

Dato for besøk: mai 2021

Reisende som så på Sabi Sushi Storo, så også på

Har du vært i Sabi Sushi Storo? Del dine erfaringer!