“Tipp topp”

Vurdert som nr. 1 406 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Stillige lokaler, god mat og hyggelig betjening!
Fikk god oppfølging hele veien og fikk nydelig mat og vin!😊Hit kommer vi gjerne igjen!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, sivertuhr

Anmeldt 26. juni 2022

Tok med venninner hit, vi fikk en forferdelig matopplevelse. Maten var dvass, full av rennende fett og seigt brød. Vi klaget mens vi var der og fikk ekstremt dårlig kompensasjon. Servitøren beklaget seg, men var sammen med hovmester tiltaksløs. Hit skal vi aldri tilbake

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, amandakZ1606NN
Anmeldt 18. mai 2022

Det første røde flagget: Kommer inn døra til tiden vi har booket og det går fem minutter før noen kommer bort og tar oss imot. Det er åpenbart at servitørene ser oss fra vi kommer inn, men de springer rundt som ville høns fra det ene bordet til det andre.

Det andre røde flagget: Noen ønsker oss omsider velkommen, men bordet var ikke helt klart. Vi ser også at mange andre bord ikke er ryddet. Det blir mer og mer tydelig at her er det rett og slett ikke nok folk på jobb.

Det tredje røde flagget: Vi setter og oss og får bestilt noe etter rundt 15 minutter. Servitøren forsvinner en stund og kommer så tilbake med vann til bordet - men har ikke tatt med seg det vi bestilte å drikke! Det må vi først vente enda en liten stund på. Bestiller man mer etter hvert, må man beregne minst et kvarter fra man har bestilt drikke før det kommer på bordet.

Det fjerde røde flagget: Det tok også sin tid å få maten, men når den først kom var den god. Man blir imidlertid i liten grad fulgt opp. Siden servitørene bare løper fra det ene til det andre måtte vi selv gå opp i baren og be om regningen (hvor det da var en stakkars servitør som var opptatt med å ordne noe helt annet).

Konklusjon: Det dette stedet trenger er flere ansatte, en hovmester som kan koordinere folk, og et helgeseminar på Son spa om kundeservice. Maten smakte for så vidt godt (sandwich og burger), så pluss for det, men ikke forvent gourmet-mat her.

Oppskrytt. Fortjener absolutt ikke å være nevnt i Michelin-guiden.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, daniear
Anmeldt 8. mai 2022 via mobile enheter

Liten porsjon for pengesummen. Veldig treg service. Vi måtte tilkalle for å få bestilt og reise oss for å be om å betale..

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Nilsn1234
Anmeldt 1. mai 2022 via mobile enheter

Bestilte sandwich med egg,cheddar og bacon. Den inneholdt i tillegg en gråbrun guffe som ikke var god og som jeg ikke vet hva var. Dårlig service: ingen spørsmål om vi ville ha mer vin, kaffe, dessert eller om hvordan det smakte. Been there, done that, didn't bother to buy the Tshirt.

Dato for besøk: april 2022
Takk, Brith P

Reisende som så på The Vandelay, så også på

Har du vært i The Vandelay? Del dine erfaringer!