“Svakt levert”

Vurdert som nr. 1 400 av 2 108 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Lang ventetid. Hadde forventet en bra matopplevelse basert på prisnivået men ble ekstremt skuffet. Eggerøren var tilnærmet rå. Ventet 50 minutter på maten til tross for få gjester. Kalde pannekaker og svak kaffe. Ingen spurte om maten var bra eller påfyll. Terningkast 1.

Takk, 847petters

Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Ventet 50 min på maten. Var eggeskall i eggerøren. Svært skuffet. Ingen fulgte opp bestillingen eller hørte om man ville ha mere kaffe eller lignende.

Takk, D863KEhannas
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Dette var skuffende greier. Hadde forventet en skjerpings etter den svake anmeldelsen Aftenposten gav tidligere i sommer. Ventet 50 min på maten, på tross av få kunder og et vell av servitører bak disken. Burgeren var god, men lunken. Det holder ikke. Spicy kyllingsalat på toast var smakfull. Ventetiden ble behørig beklaget og kompensert på regningen.

Takk, lennhar
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Stillige lokaler, god mat og hyggelig betjening!
Fikk god oppfølging hele veien og fikk nydelig mat og vin!😊Hit kommer vi gjerne igjen!

Takk, sivertuhr
Anmeldt 26. juni 2022

Tok med venninner hit, vi fikk en forferdelig matopplevelse. Maten var dvass, full av rennende fett og seigt brød. Vi klaget mens vi var der og fikk ekstremt dårlig kompensasjon. Servitøren beklaget seg, men var sammen med hovmester tiltaksløs. Hit skal vi aldri tilbake

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, amandakZ1606NN

Reisende som så på The Vandelay, så også på

Har du vært i The Vandelay? Del dine erfaringer!