“Aldri mer! ”

Vurdert som nr. 1 408 av 2 123 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 20. oktober 2023

Dette er nok greit for en middag ute, da burgeren visstnok innfridde. Men som lunchplass var ikke dette stedet. Vi skulle ha Ceasar salad with bacon & grilled chicken , men det var de tom for. Vi valgte derfor Ricotta & lavender honey on toasted sourdough. 2 av oss valgte denne retten, og det falt ikke i smak hos noen av oss. Hvorpå vi ble sittende å spise av 3mann sin Chips som var med på retten The Vandelay bacon cheeseburger. Kelneren var avmålt hyggelig og ga ikke stedet noe mer sjarm enn stedet klarte å bidra med selv. Det beste med dette stedet var den rosa døra. Vi tok desserten lengre borti gata, og vi kommer ikke til å dra tilbake til The Vandelay.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, 271_yvindh

Anmeldt 24. september 2023 via mobile enheter

Dette var en trist søndagslunsj som vi ventet 30 minutter på.. Jeg bestilte Cæsarsalat med kylling, og kona en egg-sandwich. Salaten var iskald og uten kylling, baconet må ha vært stekt dagen i forveien eller før, og krutongene var seige. Hjertesalaten var brun i kantene.
Egg-sandwichen var kald og smakte bare overkaramellisert løk. Champagnen var ok.
Liker konseptet, men dessverre er det ikke verdt et besøk.
Tviler på at Esben Holmboe Bang tar med familien hit å spiser det som står på menyen.
Vi tok desserten på Åpent Bakeri, den var strålende🙂👍🏻

Dato for besøk: september 2023
Takk, OleS24
Anmeldt 9. september 2023

Prisene her er overdrevet høy. Vi bestilte dagens shellkam og øret med pasta. Det kom veldig små porsjoner på shellkam og liten bit av øret med noen flytende masse som var pasta. Verste er at fisken hadde dårlig lukt og smaket RÅTTEN fisk! Aldri skjedd med meg før at jeg fikk utgått på dato mat på en "fin" restaurant. Aldri kommer hit igjen!

Dato for besøk: september 2023
Takk, Riana2019
Anmeldt 15. august 2023

God mat, stilig lokale fantastisk digg burger. Service på det jevne, men langt i fra dårlig. Anbefales som lunsje restaurant.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Companion05939420367
Anmeldt 21. juni 2023

Det var endringer på lunch menyen siden sist, og jeg må nok innrømme at jeg foretrekker den tidligere menyen. Kort meny. Jeg spiste cesar salat med kylling som var god. Mannen min spiste en hamburger med fries, og han var veldig begeistret for kvaliteten på friesene. Hyggelig og serviceminded finsk servitør.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Ingeborg56

Reisende som så på The Vandelay, så også på

Har du vært i The Vandelay? Del dine erfaringer!