“Utsøkt!”
Anmeldelse av Don Teigeronis

Don Teigeronis
Anmeldt 25. september 2020

Fikk servert en nyyydelig pizza sentralt i Oslo. Betjeningen ga topp service og lokalet hadde en svært hyggelig atmosfære. Kan trygt anbefales!

Takk, GunnarAndreassen

Anmeldt 21. september 2020

Vi hadde først en kveitepizza, også en reinsdyrpizza med tyttebær og brunost, også en gresk pizza med fetaost også en veldig god n’duja som var sterk. Atmosfæren var veldig god og musikken var italienske covere av kjente klassikere. Rødvinen gikk ned på høykant🍷🍷🍷🍷

Takk, 800ingvildb
Anmeldt 19. september 2020

Nydelig autientisk pizza med en sjarmerende rustikk presentasjon. Her er menyen gjennomtenkt og innehaveren er delvis positiv til ananas. Anbefales!

Takk, Gunhild Ø
Anmeldt 19. september 2020

Kuleste restsaurantopplevelsen jeg har hatt. Utrolig kreativ meny, du blir dratt tilbake til Napoli og kommer ikke ut igjen før det stenger kl 24(og du vil ikke heller). En av de beste kveldene i mitt liv 😅🙈

Takk, AnitaB2354
Anmeldt 19. september 2020

Jeg var der med mitt firma. Utrolig god pizza, og oppvartningen var eksemplarisk. De har den beste amaronen jeg noensinne har smakt. Følte at jeg var på ferie i napoli et par timer der...

Takk, kristiana885

Reisende som så på Don Teigeronis, så også på

Har du vært i Don Teigeronis? Del dine erfaringer!