“Beste pizzaen i Oslo!”
Anmeldelse av Don Teigeronis

Don Teigeronis
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Vi var på Don Teigerinos med en gjeng venner. Pizzaen var fantastisk god! Vi kan varmt anbefale Rio Grande pizzaen, og reinsdyrpizzaen. I tillegg var husets vin av topp kvalitet. Don Teigerinos leverer, og vi kommer gjerne tilbake!

1  Takk, 83NO

Anmeldt 26. september 2020

Dette var en utrolig hyggelig overraskelse for en som
elsker italiensk mat! Måtte vente mange uker på bord på grunn av populariteten, men matopplevelsen var virkelig verdt ventetiden!

Takk, 432larsh
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og lokale. Fikk nydelig pizza og vin ved ankomst. Bra musikk og kjempe stemning hele kvelden. Cool cool cool very cool lets go.

Takk, Carl H
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Dette var en veldig god opplevelse... Ble overrasket av den kreativiteten i kokken og pizzaen var helt utmerket

Takk, 458evenk
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Det var en veldig hyggelig opplevelse. Eieren hilste på oss og kom med gode anbefalinger. Vi fikk smake på flere spennende varianter, blant annet pizza kveite. Sprø og fin bunn! Anbefales!

Takk, tomhS2529LP

Reisende som så på Don Teigeronis, så også på

Har du vært i Don Teigeronis? Del dine erfaringer!