Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“10/10”
Anmeldelse av Don Teigeronis

Don Teigeronis
Vurdert som nr. 268 av 1 558 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 40 - USD 85
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. september 2021 via mobile enheter

Dette slår alle pizzarestauranter jeg har vært på i Oslo! Fantastisk mange gode og unike pizzaer paret med nydlig vin. 10/10

Dato for besøk: september 2021
Takk, Maj-Linn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 19 anmeldelser

Anmeldt 6. mai 2021 via mobile enheter

Dette var en opplevelse! Utrolig god smaksopplevelse - pizza med alt fra kveite til vegetar. Serveringen var også på det ypperste. Takk for besøket.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, mariebS690BT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mars 2021

Don Teigeronis var en av få restauranter som var åpen i Oslo, men den skuffet ikke. Utrolig god og spennende italiensk pizza med spennende smaker, vi gikk foren reinsdyr og en kveite. Tommel Opp! Synd det ikke var lov å bestille rødvin må men vi kommer tilbake så snart det blir lov. Takk for en flott kveld :)

Dato for besøk: mars 2021
Takk, JoarB1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2020

Fullstendig autentisk italiensk pizza med mange spennende varianter. Jeg nevner i fleng; argentinske ville reker, aligatorkjøtt, antilope og økologisk dyrket paprika fra Iran.

Dato for besøk: november 2020
Takk, B4415QNmartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2020

Herlig kveld på Don Teigeronis. Her er det stappfullt og fantastisk stemning. En skjult perle, og Oslos desidert beste pizza. Rask og presis servering, framifrå betjening og utmerket service. Hvis du er så heldig å få bord vil du få en meget eksklusiv italiensk kulinarisk opplevelse, tett personlig oppfølging. Unikt sted. Terningkast 6

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Seaside142406
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Don Teigeronis, så også på

 

Har du vært i Don Teigeronis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.