Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat😁”
Anmeldelse av Dojo Restaurant & Garden

Dojo Restaurant & Garden
Vurdert som nr. 148 av 1 558 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 27
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: 𝙳𝙾𝙹𝙾 𝚁𝙴𝚂𝚃𝙰𝚄𝚁𝙰𝙽𝚃 & 𝙶𝙰𝚁𝙳𝙴𝙽 𝙺𝚁𝙸𝚂𝚃𝙸𝙰𝙽 𝙸𝚅’𝚂 𝙶𝙰𝚃𝙴 𝟷𝟻, 0164 OSLO A garden full of Asian flavours, colorful cocktails and good music. - Asian Tapas - Sushi Lounge Thursday, Friday & Saturday. Booking: booking@dojogarden.no
Anmeldt 15. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk god mat og hyggelig betjening anbefales på det sterkeste hit skal jeg tilbake neste gang jeg kommer til Oslo

Dato for besøk: september 2021
Takk, maba82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 27 anmeldelser

Anmeldt 24. august 2021 via mobile enheter

Veldig god sushi, smakfullt anrettet. Serviceinnstilt og hyggelig personale. Flott lite uterom med hage i bakgården der en kan “sitte ute inne”. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, islungaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse. Maten var skikkelig fersk og velsmakende. Jeg hadde Nigiri, dumplings og Sashimi bowl. Store porsjoner gjorde at jeg ble mett og fornøyd..

Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2021
Takk, travellerTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Beste dumplings jeg har fått i Norge! Bao buns og sushi var også helt nydelig!

Stemning og service helt perfekt!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 621monicar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Anbefales på det sterkeste! Det var veldig god mat og garantert tilbake igjen! Hyggelige ansatte og god service!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, juliefH503LG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dojo Restaurant & Garden, så også på

 

Har du vært i Dojo Restaurant & Garden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.