“Fantastisk!”
Anmeldelse av Dojo Restaurant & Garden - STENGT

Dojo Restaurant & Garden
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: 𝙳𝙾𝙹𝙾 𝚁𝙴𝚂𝚃𝙰𝚄𝚁𝙰𝙽𝚃 & 𝙶𝙰𝚁𝙳𝙴𝙽 𝙺𝚁𝙸𝚂𝚃𝙸𝙰𝙽 𝙸𝚅’𝚂 𝙶𝙰𝚃𝙴 𝟷𝟻, 0164 OSLO A garden full of Asian flavours, colorful cocktails and good music. - Asian Tapas - Sushi Lounge Thursday, Friday & Saturday. Booking: booking@dojogarden.no
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk nydelig mat! Vi bestilte flere tapasretter, og alle rettene var supergode. Spesielt gode var vårruller med kylling. Kommer til å ta turen tilbake hit flere ganger! Super service må også nevnes.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 288karinal

Anmeldt 9. juli 2022

Nydelig mat, super service, hyggelige priser og stilig interiør👍🏻👍🏻Her kommer vi til å spise mer😊

Takk, linestenep
Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig service og god mat. Kommer garantert igjen. Hyggelig bakgård å nyte et godt måltid i. Variert god meny med mange gode smaker.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Vacation52143735656
Anmeldt 17. juni 2022

Restauranten har en god beliggenhet tett på Karl Johan. Fint interiør, deilig mat og innehaveren var veldig gjestfri og hyggelig. Her kommer jeg gjerne igjen med både venner, familie og kolleger. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Nina S
Anmeldt 20. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig asiatisk tapas
Deilig mat og god service kan spesielt anbefale gyoza og tempura salat. Det var veldig hyggelig der.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Margrethe1965