“Tipp topp sted med god atmosfære ”
Anmeldelse av Castello

Castello
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Stedet hvor gode og friske råvarer er sentrum i en variert meny med inspirasjon fra flere land og kulturer. Stedet der kjøkkenet gjør sitt beste for at du skal få den smaksopplevelsen du ønsker og fortjener. Stedet hvor betjeningen vil yte sitt beste for at ditt besøk hos oss skal gi deg en opplevelse med nydelig mat og god drikke i hyggelige og trivelige lokaler.
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Et andre besøk her ble like bra, hyggelig og godt som sist. En varm sommerkveld var selfølgelig restauranten stappfull, både inne og ute. Men servicen var uansett på topp og maten nydelig, og kom raskt.
All personell var hyggelig, kyndige og sørget under hele besøket for at vi hadde det bra ved bordet.
Vi må jo hit igjen for å kunne prøve mer av den lokkende menyen. Den er variert og har noe for alle.

Takk, malina492

Anmeldt 7. juni 2023

Fantastisk sted! Veldig hyggelig personalet :) Gode drinker, god service. Anbefaler å dra hit med venner eller familie!

Takk, Frida Z
Anmeldt 7. juni 2023

Hyggelige folk og veldig profesjonelle, hjelpsomme med det som trenges! Anbefaler å dra hit med venner og familie!

Takk, Martine W
Anmeldt 27. mars 2023

Glimrende service av Aram og veldig bra mat. Rask og hyggelig betjening. Den beste tapas opplevelsen jeg har hatt hittil! Anbefales på det sterkeste. 10 poeng!

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Dunkfarth
Anmeldt 12. mars 2023 via mobile enheter

Vi ble tatt godt imot i døren når vi kom. Servicen var veldig bra og personell trivelig. Godt utvalg av både mat og vin. Allt var supergodt, og pata negra og kamskjellene fantastiske!
Vi hadde en super hyggelig kveld. Anbefales virkelig, vi skal hit igjen!

Dato for besøk: mars 2023
Takk, malina492

Reisende som så på Castello, så også på

Har du vært i Castello? Del dine erfaringer!