“Litt skuffet”
Anmeldelse av Nimbu

Nimbu
Vurdert som nr. 393 av 2 121 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Nimbu serves world-class Indian food with short-travelled ingredients and long-travelled spices - right by the sea. Experience a classy and authentic environment, with food made by chefs with over 40 years of experience.
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Litt skuffa for å være ærlig. Det var proft opplegg og grei mat, men forventningene ble ikke innfridd. For høy pris. De bomma også på bestilling, og til tross for at flere gjester satt med sola i øynene var det ingen av de ansatte som senket rullgardinene.

Til å være en såpass dyr restaurant hadde jeg forventet serviett til å legge i fanget. Bestikket var litt smått.

Ølen var lunken.

Dama bestilte medium med kylling, og jeg bestilte medium pluss. Hun fikk dog servert sin som vegetar, og hennes rett var merkbar sterkere enn min.

Så nei, jeg drar ikke tilbake med det første.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 347pers

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde gledet oss hemningsløst til et besøk i lang tid og forventningene stod i taket. Vi er begge over gjennomsnittet glade i det indiske kjøkkenet og har besøkt de aller fleste restaurantene i Oslo, men Indisk Fine Dining har det ikke vært mye av.

Vi startet med to nydelige førdrinker som bl.a. inneholdt Amaretto. Før vi i det hele tatt rakk å komme i gang med denne, stod allerede forrettene på bordet, det ble ikke servert noen venterett i forkant.
Vi hadde bestilt vin, men endte dessverre opp med drinkene i stedet. Kombinasjonen av mandellikør og kokosreker var ikke helt heldig og blekkspruten ble helt smakløs.
Vi måtte selv rope på kelneren da forretten var fortært, slik at vi kunne få servert vinen, den kom da ett par sekunder før hovedrettene.

Maten var virkelig svært god. Nan brødene var noe av det bedre jeg har smakt på lenge, spesielt trøffel nan, om enn til en noe stiv pris (200 kr).

Dersom vi hadde blitt servert dette på en ordinær indisk restaurant ville maten ha fått en mye bedre karakter enn 3. alle rettene var virkelig svært gode, men verken opplevelsen, servicen eller maten ga noe som helst inntrykk av Fine Dining. Maten har vært penere dekorert hos andre ordinære restauranter.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 595trudeb
Anmeldt 3. juli 2022

Nydelig mat og god service. Prisene er litt stive, men maten var så god at vi kommer tilbake. Det eneste jeg kunne ønske der var noen retter som var både uten gluten og uten melk.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, beckystokke
Anmeldt 17. juni 2022

Vi bestilte Chef's Table, som er en satt 7-retters meny til 1299,-. Maten var grei (men ikke verdt prisen). Vi fikk ikke servert rettene de reklamerte med på nettsiden, men heller enklere á la carte-retter. Dessverre ble kvelden fullstending ødelagt av absurde ventetider på inntil 45 minutter mellom hver rett, og ingen oppfølging i det hele tatt i mellomtiden. Servicen må bli betraktelig bedre om de ønsker å forsvare prisene.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, fredrga
Anmeldt 13. mai 2022 via mobile enheter

Grei mat og ikke noe mer..
akkurat som mange andre indiske restauranter i byen . Prisen er også dyrere enn andre indiske restauranter. Mulig at dette skyldes plasseringen

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Yudi N

Reisende som så på Nimbu, så også på

Har du vært i Nimbu? Del dine erfaringer!