“Nimbu - her kommer vi alltid tilbake”
Anmeldelse av Nimbu

Nimbu
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Nimbu serves world-class Indian food with short-travelled ingredients and long-travelled spices - right by the sea. Experience a classy and authentic environment, with food made by chefs with over 40 years of experience.
Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

NIMBU - igjen og igjen!

Vi flyttet til området i 2019 og siden det har NIMBU vært en fast gjenganger. Nå er det på tide å gi en anmeldelse som baserer seg på at dette stedet alltid leverer på kvalitet og service. Maten er nydelig (vi har spist mye forskjellig) og du føler deg så velkommen. Nydelige lokaler og et klientell som er en herlig blanding av folk og kultur. Her er det veldig lov til å kjøre alkoholfritt også uten at noen spør. Når du bor i Bjørvika har du mange flotte restauranter å velge mellom. Men NIMBU er på vår topp tre, også etter dette siste besøket. Vi anbefaler også restauranten til alle som spør.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 583mayh

Anmeldt 30. august 2023 via mobile enheter

Booket bord på forhånd.
Familie på 10-11 stk.
Virket som servitøren hadde sin første arbeidsdag på jobb. Det er forsåvidt ok i seg selv.
Men kombinasjonen med 0 språk og 0 kunnskap om både mat og drikkemeny, så er det elendig å la en nyansatt få ansvar for en stor gruppe på 10+ gjester.
Jobber selv i restaurantbransjen og vet hva jeg snakker om.
Vi hadde gledet oss i en stund fordi vi hadde hørt så mye bra om denne ”fancy” indiske restauranten på bjørvika.
Å ta mat og drikkebestilling på penn og papir er ikke noe rakettforskning. Allikevel så blir det kluss med bestilling.
Når man ikke vet hva en gt er så burde man gi sine ansatte litt grundigere opplæring før man hiver dem ut i flammen.
Nok om service.
Om maten hadde vært topp så kunne dette blitt tilgitt, men når man bruker i overkant av 7000kr så har man et par forventninger til både service og mat.
De fleste forrettene var gode, men mix grill og lammekotelettene var bare en skuffelse.
Kjøttet var altfor overstekt og tørt. Ikke saftige i det heletatt.
Når man tar betalt 400-500kr for en lammerett så forventer man noe.
Vi sendte inn en email dagen etter besøket og fikk aldri noe svar. Første og siste gang her.
Kommer ikke til å anbefale dere heller.

Dato for besøk: august 2023
Takk, matkongen
Anmeldt 26. mai 2023

Skuffende dårlig service. Vi måtte be om meny, drikke og mat. Ingen spurte hvordan maten smakte. Den var forresten helt ok. Samme saus på forrett og hovedrett, smakte derfor helt likt. Ingen rydeetvav bordet og vi måtte nærmest mase om regningen.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Tone05
Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

Up-scale indisk restaurant i Bjørvika. Kul atmosfære i restauranten. Passe stor meny med de klassiske rettene, og innslag av noen med norsk særpreg - fusion. Varierende nivå på service og oppfølging av servitørene. Rettene smakte godt. Stedet virker å være populært, og det var fullt da vi var der en torsdag ettermiddag.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, VacationOslo
Anmeldt 21. november 2022 via mobile enheter

Hei god dag. Jeg var på lørdag hos dere. Skulle å spise mat med dama mi oss to. Jeg spiser ikke stark mat og spurte servitør om jeg kunne fått medium sterk som skulle å være Norsk medium. Vi fikk 2 forskjellige hovedrett en var veldig sterk og adre var mild. Vi bestilte nanbrød med truffel og truffel var ikke fersk.

Andre er at jeg bestilte vin flaske og jeg fikk den etter jeg begynte å spise maten min. Jeg endte opp å servere meg og dama mi resten av kvelden. Ingen som kom og sjenket vin eller van. Håper at dere kan snakke med servitørene derres og rette opp feilen. Takk

Dato for besøk: november 2022
Takk, giog278

Reisende som så på Nimbu, så også på

Har du vært i Nimbu? Del dine erfaringer!