“Sen middag for to”

Restaurant Kraft
Omgivelser: Gamle Oslo
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 13. april 2024 via mobile enheter

Veldig hyggelig lokale. Kelneren var imøtekommende og trivelig.
Meget fornøyd med mitt konfiterte andelår. Kommer tilbake!

Dato for besøk: april 2024
Takk, 161niklasj

Anmeldt 27. september 2022

En av de bedre oplevelsene på lang tid.
Vi hadde treretters og de tilpasset menyen slik at det passet oss.
Kombinasjonen av de forskjellige smakene bar preg av ypperste kvalitet.
Tid mellom serveringene var helt suveren.
Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2022
Takk, andreU6188PF
Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Koselig lokale. Dårlig service. Måtte spørre etter påfyll av lunkent vann. Vegetarretten med portobellosopp bestod av 2 sopp og 2 beter med litt garnityr. Beskrevet som hovedrett. Spurte spesielt. Vurderes som forrett og med lite smak. Kylling med saus var smakfull, men liten porsjon. Ikke verd pengene. Dessverre. Flott med restaurant i nærområdet, men dette holdt ikke mål.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, torofs
Stian Bua H, Owner på Restaurant Kraft, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2022

Hei! Dette var kjedelig å høre. Vi har ikke som vane å servere lunkent vann, så dette må ha vært en glipp, men vi skal selvfølgelig ta en gjennomgang på dette. Når det kommer til rettene du beskriver har vi tidligere fått veldig gode tilbakemeldinger på disse, selvfølgelig kan vi ha vært uheldige og vi setter stor pris på din tilbakemelding. Vi håper du gir oss en ny sjanse, da vi mener at produktet vårt er godt og vi er fullstendig avhengig av at beboere i nabolaget setter pris på vår tilstedeværelse. Mvh Stian, Daglig leder

Anmeldt 22. april 2022

For en perle bortgjemt der ingen skulle tru!
Her var det noe for hele familien. Stilfult sted med artige detaljer. Vi bestilte på anbefaling mat vi ikke visste vi ville ha, og ble svært positivt overrasket.
Super betjening, super mat og super opplevelse!

Dato for besøk: april 2022
Takk, Mastee
Anmeldt 18. mars 2022

Heldige var vi som hadde fått med oss et par anmeldelser av Kraft. Forhåpentligvis vil flere finne vei til denne perlen av en restaurant som ligger litt bortgjemt i Kværnerbyen. Med levende lys på bord og vegger er dette stedet passende både for romantiske par-middager og for andre som bare vil ha en hyggelig og fredelig stund, med gode viner og fantastisk mat. Dette er mer enn en restaurant for nabolaget, Vi koste oss med skalldyrsuppe og friterte fiske tunger, andebryst med fantastisk saus, og kveite med nydelig tilbehør. Kokken vet tydeligvis hvordan han skal tilberede maten sin like mye som servitøren vet hvordan han skal ta vare på gjestene. II tillegg er det rause porsjoner for de sultne for rimelige priser. JA vi kommer gjerne tilbake, ofte. Dette er et nydelig sted. Vel verdt et besøk.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, bodila

Reisende som så på Restaurant Kraft, så også på

Har du vært i Restaurant Kraft? Del dine erfaringer!