“Nydelig mat og service”
Anmeldelse av Breddos Tacos Oslo

Breddos Tacos Oslo
Vurdert som nr. 413 av 1 634 Restauranter i Oslo
Anmeldt 19. august 2022

På tross av navnet var vår "Tacos Sampler" en fullverdig hovedrett: Fire varianter av tacos med en rikdom av ingredienser, nydelige smaker og tilberedelse.

Skjenkebevillingen var ikke på plass da vi var der (midten av august), så vi valgte å drikke isvann. Også det ble servert uten sure miner og med stor entusiasme, flere påfyll kom på bordet før vi rakk å registrere at vi trengte det.

I det hele tatt en veldig hyggelig opplevelse som fortjener en sjelden femmer fra undertegnede. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, AllOverEurope

Anmeldt 5. juli 2022

Smakfulle retter. Hjemmelaget og godt. Vi prøvde ulike retter og det sviktet ikke. All bestilling over app som gikk helt greit. Tortilla chips var super godt.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 972netters
Anmeldt 15. januar 2022 via mobile enheter

Sjekket menyen på nett før vi bestilte bord. Veldig skuffende at menyen ikke stemte med det som sto på nettsiden deres. Ingen oksekjøtt eller fiskeretter. Kun en kyllingtaco, porktaco sopp eller gresskar. Samme i burrito, salat og quesedillas. Stusselig!
Ble en burrito med pork og cornchips med salsa og guacamole ved siden av.
Smakløs og kjedelig burrito. Mye tørt kjøtt i forhold til det andre innholdet som ikke smakte noe som helst.
Cornchipsene var gode og sprøe og salsaen var det god bbq smak på. Blir en stjerne ekstra pga det.
Styr unna dette stedet om du ønsker god matopplevelse! Finnes så mye bedre alternativer!

Dato for besøk: januar 2022
Takk, andrevondrei
Anmeldt 7. august 2021

Når man skal booke bord hos Breddos skriver de følgende:

"(...) We look forward to welcoming you for great food and drinks! Please note if there are no available tables, we do hold space for walk-ins.(...)

Det var ingen ledige bord å booke, så min kjæreste og jeg gikk innom, i håp om at et walk-in-bord var ledig.

Vi så det var et ledig bord ute, og spurte en servitør om vi kunne sitte ved det. "Nei, det er ingen ledige bord, alt er fullbooket". Fra Oslo denne sommeren er man vant til at man sjelden kan booke bord ute, så vi spurte (til en neste gang eventuelt) hvordan man booker et bord utendørs. "Eh, da kan du skrive en melding om at du vil sitte ute når du booker".

Vel, det står ingenting om utebooking noe sted i bookingløsningen til Breddos, så vi tvilte sterkt på at alle som satt ute spesifikt hadde skrevet en personlig melding om utebord, men la gå.

Kan vi få stå på venteliste, da? spurte vi. "Nei, vi har ikke venteliste"

Kan vi bare stå her og vente litt, da, i tilfelle det er noen som har booket som ikke dukker opp? "Nei, kan dere ikke heller gå en runde og komme tilbake om et kvarter ...?" var svaret.

Jeg vet ikke om jeg noen gang har opplevd en lignende avvisning ved en Oslo-restaurant. Det var som om det oste av vedkommende at hun ikke ønsket oss på stedet.

Kjære Breddos, ikke skriv at dere har åpent for walk-in dersom personalet deres totalt avviser muligheten for dette når man dukker opp, og nærmest ler overbærende av at vi prøver å få et bord!

Det er tydeligvis vanskelig å prioritere hyggelig service når det er fullbooket og man får gode anmeldelser i DN. Jeg vil anbefale et snev av normal imøtekommenhet, i det minste.

Ja, vi gikk videre, og hadde et herlig måltid på Vulkan Fisk, inkludert hyggeliger servitører.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, Johan B
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Beste mexicanske restauranten i Oslo med frozen margaritas som er 10/10!! Kan anbefales for alle som liker autentisk mexicansk mat. Plusspoeng for ypperlig service og humør fra de ansatte.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, carlaD8835JY

Reisende som så på Breddos Tacos Oslo, så også på

Har du vært i Breddos Tacos Oslo? Del dine erfaringer!