Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt og ukoselig”
Anmeldelse av BAR Vulkan - STENGT

BAR Vulkan
Kjøkken: Moderne, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

En plass man føler seg lite velkommen. Dyr drikke, dårlig mat på grensen til uspiselig og lite servicevennlige bartendere og servitører. Anbefales ikke. Vulkan har mye annet å by på.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (178)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 178 anmeldelser

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en stor gruppe på ca 40 personer som kom hit en onsdag kveld. Lokalene er flotte og servicen god. Maten skuffet litt, og porsjonene til hver person er ganske små. Så totalt sett litt skuffende.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, EinarOslo123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder på BAR Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018
Google-oversetting

Tack för ert besök och era fina ord om service och våra lokaler.
Jag tar även till mig angående era tankar kring storleken på portionerna och vi ska genast se över detta.
Jag hoppas att vi ses snart igen.

med vänliga hälsningar,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og maten kom fort. Derimot litt skuffende mat i social eating menyen. Rettene var spennende og i utgangspunktet gode, men minus for at f.eks sopptortillaen var veldig svidd. Mye av Maten var også ekstremt salt. Brisketen gikk nesten ikke an å spise fordi den var så salt. Det positive var supergod dessert og vin.
Oppsumert, litt svidd og veldig salt. Men noen veldig gode innslag (særlig grønnsakene og dessert).

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, LizaWold
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder på BAR Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018
Google-oversetting

Tack så mycket att ni skrev om oss och tack för ert besök.
jag beklagar att maten inte helt föll i smak.
Vi har gjort ett par justeringar och önskar gärna att ni besöker oss igen.
Skicka mig gärna ett mail på christian@barsocialeating.no så kan vi se om vi kan hitta ett nytt datum för er att besöka oss.

med vänlig hälsningar,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

8 tapasretter. Generelt meget god mat, med et unntak:ørreten som nærmest var dynket i sitron? Desserten var spennende, men for mye mint. Vinene er gode, men overpriset (4xpolpriser). Alt i alt, en hyggelig opple.velse

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, janeng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder på BAR Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Tack så mycket för att ni skrev om oss och tack för de fina orden.
Jag hoppas att vi ses snart igen.

med vänlig hälsning

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018

Oslos beste takterrasse? Oslos beste service!
God mat i virkelig strålende omgivelser og miljø. Social eating med god størrelse på rettene som inviterer til å dele maten med selskapet ditt.
Dagen vi valgte var en av en rekke varme Oslo dager, etter noen gode små retter avsluttet vi med smuldre pai med blåbær, karamellsaus og melkeis servert med stil humor og finesse som gjorde dagen fullendt.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LeCleve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Christian E, Daglig leder på BAR Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2018
Google-oversetting

Tack för din fina beskrivning av ert besök och för de varma orden.
Jag hoppas att vi ses snart igen.

med vänlig hälsning,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på BAR Vulkan, så også på

 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din