Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“🤩🤩”
Anmeldelse av Brasilia Oslo

Brasilia Oslo
Vurdert som nr. 55 av 1 552 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 25 - USD 54
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk! Flinke servitører og nydelig mat.
Veldig hyggelige mennesker. Er du sulten på mat og en god opplevelse er dette stedet.

We love Rafael!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 832heleneo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei Helene,

Tusen takk for din flotte anmeldelse!

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (248)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7074 av 248 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021

Hvis du vil betale for pølse og kylling er dett stedet for deg. Vi var der over en time uten at de hadde være en runde med Picanha. Vi spurte flere ganger og de som serverte kom bare med dårlige unnskyldninger. Da de endelig kom med Picanha var de frekke og sa "du må bare ta alt"
Aldri mer på denne restauranten. Har vært mange ganger og spist på Rodizio i Brasil og dette kan ikke sammenlignes i det hele tatt. ANBEFALES IKKE. Alt for dyrt og dårlig service.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Kim C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Når du setter dine ben innenfor døren her, blir du mottatt. Av en hyggelig hovmester som viser deg til bordet. En intro til hvordan det fungerer og så er det bare "kjør på". rask tur igjennom tilbehørsdisken. Så tilbake til bordet. det strømmer på med kjøttretter rett fra grillen. nydelig grillet og sikkert av ferskt varmt kjøtt pølser. krydret med himmelske krydder, saftig og godt. Solide kjøttbiter.
hadde som mål å sitte i 1,5 time med maten. Holdt ikke i det hele tatt. etter en time var det fullt. Men jeg ønsket mer mat, det var bare ikke plass.

takk brasiliana crew. For en flott opplevelse, dere er så koselige og personlige. Takk til kokkene, dere er på rett plass. Himmelsk grilling.

måtte avslutte med en drink og dessert.
kommer garantert tilbake hit. , Og da skal jeg være skrubbsulten, for man får ikke nok av maten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, kail736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hey!

Tusen hjertelig takk for din utfyllendende og fantastiske anmeldelse av besøket ditt hos oss!

Vi takker DEG for besøket og gleder oss til du kommer tilbake :)

Velkommen skal du være!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Meget bra mat, meget bra lokaler og super betjening. Flott konsept. Vi har også vært på Brasilia i Bergen og fikk også den samme gode opplevelsen der. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2021
Takk, Bjørn Georg G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei Bjørn Georg,

Tusen takk for din hyggelige anmeldese!

Så gøy at du har besøkt oss både her og i Bergen :)

Vi takker for besøket og ønsker deg velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

FANTASTISK.
FANTASTISK personale.
Var knallgøy å sitte ved grillen å se på da de preparete maten. Var knall bra å høre dem prate om maten.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Svein Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mediehuset Bergen, Agency / Consultant på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2021

Hei Svein Erik

Tusen takk for din fantastiske anmeldelse!!!

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brasilia Oslo, så også på

 

Har du vært i Brasilia Oslo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.