“Skuffende opplevelse”

Brasilia Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Godt kjøtt. Noe var seigt . Ikke regn med å få de beste kjøttstykkene. De var veldig gjerrige med dette. Fikk masse tilbud om kylling og pølser, men ble bare servert rib eye én gang, selv om jeg spurte etter dette flere ganger. Vi bestilte Brasil experience som gjør at du får smake på alt. I praksis så får du smake masse pølser og kyllimglår og veldig lite av favorittene.

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, stians987

Anmeldt 24. juni 2023 via mobile enheter

Først og fremst- buffeten med grillspyd og tilbehør var kjempegod. Men personalets servicegrad var noe av det aller semste jeg har opplevd. De første 25 minuttene var de oppmerksomme, men så kollapset det. Ikke påfyll av grillspyd, ikke mulig å bestille mer drikke. Og da det var 15 minutter til neste bordsetting kom de og gav beskjed om at vår tid straks var omme. «Ønsker dere å bestille kaffe og dessert?» - noe vi faktisk ønsket. For å oppleve at betalingsautomaten kom på bordet samtidig med desserten. Ut skulle de ha oss! Det må påpekes at restaurenten ikke var halvfull engang. Vi stod utenfor lenge for å se om de ventet storinnrykk. Det kom hele to gjester.
Synd at de undergraver et bra konsept med elendig service.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, GryVeb
Anmeldt 19. juni 2023

Joachim var navnet på servitøren, og det glemmer vi ikke. Fantastisk mat og service fra første sekund. Følte oss virkelig velkommen på alle måter. Takk for opplevelsen

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Herman S
Anmeldt 8. mai 2023

Veldig god mat, og hyggelige servitører! Veldig godt utvalg av diverse sauser salater og tilbehør i disken, og kjøttet smakte helt fantastisk, perfekt tilberedt

Dato for besøk: mai 2023
2  Takk, Anne Tomine O
Anmeldt 3. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, deilig atmosfære, trivelige ansatte. Da får man heller akseptere at man gikk derfra så mett at det nesten var ubehagelig, samt at det kostet noen kroner ekstra. Definitivt verdt det! Kunne imidlertid ha ønsket noe bossanovamusikk i bakgrunnen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Joachim A

Reisende som så på Brasilia Oslo, så også på

Har du vært i Brasilia Oslo? Del dine erfaringer!