Dårlig service, frekke ansatte. Vi skulle feire bursdag men endte opp med å dra. Anbefales absolutt ikke.
Dro hit for venninna mi sin bursdag. Det har blitt en tradisjon de siste årene og er alltid like fornøyd.
Veldig god mat, anbefales! Vi opplever at servitørene er svært hyggelige og maten er fantastisk. 6 stjerner.
Kjøttet var smakløs, rå og alt for mye saltet.
Buffet og kjøtt var lav kvalitet.
De skulle sende kokkene til Brasil for å lære å behandle kjøtt på riktig måte.
Det var virkelig skuffende opplevelse.
Det er absolutt ikke brasiliansk BBQ !!
Dårligste grillrestaurant til nå i vårt liv.
Dette var meget skuffende. Dårlig kvalitet på kjøtt, pølser og tilbehør.
Det skulle liksom være et Brasiliansk grillhus, men ingenting var i nærheten av Brasiliansk. Caipirinha var utvannet og med limejuse i stedet for presset lime, og hvor var smaken av cachaça.
Kvaliteten på kjøttet og tilberedningen var meget dårlig. Utvalget i den selvbetjente delen var preget av smakløs kantinemat laget for mange timer siden. Ikke mye friskt og nylaget her.
Alt kjøttet smakte ingenting pluss noe rart. For mye salt.
Generelt var alt kjøttet rått, for lite stekt og feil preparert.
Hvordan de klarer å få alt kjøttet til å smake omtrent det samme ble til en gjettelek ved vårt bord. For den prisen vi betalte var dette en stor skuffelse.