“Må oppleves (og repeteres)!”
Anmeldelse av Brasilia Oslo

Brasilia Oslo
Vurdert som nr. 20 av 2 129 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 26. januar 2024

Kortversjonen: bare dra til Brasilia, bestill buffeten, nyt måltidet og dra hjem lykkeligere!

Jeg hadde fått anbefalinger fra både venner og kollegaer om dette stedet, og etter besøket skjønner jeg godt hva de snakket om. Dette er desidert den beste opplevelsen jeg har hatt på lenge.

Et lite tips: kom hit sulten, du vil ikke gå glipp av å smake på alle de 12 ulike grilltypene.

La oss ta maten først, hvis du ikke liker noe av det som står på menyen her så er det nok dessverre få som kan hjelpe deg. Du finner et stort utvalg av grønsaker, dipper, ris, poteter, salat, gryter og mye annet lekkert tilbehør - og det er utenom hovedattraksjonen, nemlig kjøttet. De som ikke spiser kjøtt kan helt sikkert nyte tilbehøret alene, men for alle som elsker kjøtt - dette er stedet du må besøke, enkelt og greit!

Servicen var upåklagelig og servitører kommer til bordet med ferskt kjøtt så lenge du ønsker. Det var utrolig god mat, og det var godt å smake på nye smaker fremfor "den klassiske burgeren", eller pizzaen.

Hvis noe, så hadde det vært fint med noen ispinner på desertmenyen for de aller minste, men desserten for voksne var perfekt! Husk å spare litt plass til dessert!

Vi var 6 stykk på bordet og alle var strålende fornøyde! Det blitt garantert flere besøk!

• Atmosfære
Takk, Juan J

Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til dette besøket. Maten var god, men det gode kjøttet kom til slutt da vi allerede var mette. Vi savnet også den klassiske bearneise-sausen i tilbehøret. Bra, men ikke godt nok.

2  Takk, 201linnm
Anmeldt 10. januar 2024 via mobile enheter

Utrolig godt kjøtt, samt helt nydelig service. Godt utvalg på bufféten. Mye mat for pengene, så absolutt verdt de 585kr.

Takk, Pioneer56634782831
Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Fra start til slutt leverte de på absolutt alle områder. Service var eksemplarisk. Maten var svært god, hastighet og hyppighet på servering var top notch. Drinkene var av skyhøy kvalitet.
Vi var en gjeng på 7 pers og konkluderte med at dette ble vi oppriktig imponerte av.

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, blenne
Anmeldt 26. november 2023 via mobile enheter

Vi var to kjøttglade vennepar som var meget spent på dette konseptet men ble dessverre veldig skuffet. Kjøttet er ikke av den beste kvaliteten, mye rått kjøtt og veldig salt til og med for hun som elsker salt. Vi hadde forventet mye godt kjøtt, men ble servert mer kylling og pølser en kjøtt. Vi bemerket dette og fikk da en runde med entrecôte som ble skjært i så tynne strimler som sagflis. Mye venting på kjøttet, spesielt siden vi ikke ville bli mettet på pølser og kylling. Tilbehøret var godt men betaler ikke 600kr for å spise ris og potet. Servicen kunne også blitt bedre, men heldigvis så var det en av servitørene som skjønte at vi ikke var helt fornøyde og prøvde så godt han kunne og hente noe annet en pølser og kylling.

Dato for besøk: november 2023
3  Takk, solobrus g

Reisende som så på Brasilia Oslo, så også på

Har du vært i Brasilia Oslo? Del dine erfaringer!