“Dårlig kunde oppfølging”

Brasilia Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. februar 2024

Lørdag 17.2 var vi 12 personer. 6 av oss bestilte to flasker vin på deling. I ettertid viste det seg at vi ble fakturert og betalte for tre flasker. En fulstendig dokumenasjon av våre kjøp ble dokumentert, men restauranten hevdet først at noen av oss ikke hadde betalt for vinen, mens et par av oss andre hadde betalt dobbelt og vi ble bedt gjøre opp oss i mellom. Siden erkjente de at vi faktisk hadde dokumentert til fulle og hadde rett. De fikk konto nr for tilbakeføring, men det varte og rakk!! I går fikk jeg beskjed at konto nr er feil med da opplisting av konto nr, (som jeg trippelkontrollerte og er riktig) Gav også et par andre konto nr. Ikke noe skjer. Omvendt "Hotell bedrageri"?

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Birger G

Anmeldt 25. februar 2024 via mobile enheter

Vi dro hit for feire bursdag og vi dro ut stappmette, men med ett stort glis.

Først og fremst ble vi tatt godt imot hvor vi veldig rask fikk ett fint bord til fire. Vi ble møtt av en dyktig servitør som viste masse kunnskap, men samtidig kom med gode anbefalinger og gjorde hele opplevelsen vår FANTASTISK. Vi fikk ikke med oss navnet hennes, men en servitør med krøller. Vi kommer selvsagt tilbake!

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Giovanni P
Anmeldt 26. januar 2024

Kortversjonen: bare dra til Brasilia, bestill buffeten, nyt måltidet og dra hjem lykkeligere!

Jeg hadde fått anbefalinger fra både venner og kollegaer om dette stedet, og etter besøket skjønner jeg godt hva de snakket om. Dette er desidert den beste opplevelsen jeg har hatt på lenge.

Et lite tips: kom hit sulten, du vil ikke gå glipp av å smake på alle de 12 ulike grilltypene.

La oss ta maten først, hvis du ikke liker noe av det som står på menyen her så er det nok dessverre få som kan hjelpe deg. Du finner et stort utvalg av grønsaker, dipper, ris, poteter, salat, gryter og mye annet lekkert tilbehør - og det er utenom hovedattraksjonen, nemlig kjøttet. De som ikke spiser kjøtt kan helt sikkert nyte tilbehøret alene, men for alle som elsker kjøtt - dette er stedet du må besøke, enkelt og greit!

Servicen var upåklagelig og servitører kommer til bordet med ferskt kjøtt så lenge du ønsker. Det var utrolig god mat, og det var godt å smake på nye smaker fremfor "den klassiske burgeren", eller pizzaen.

Hvis noe, så hadde det vært fint med noen ispinner på desertmenyen for de aller minste, men desserten for voksne var perfekt! Husk å spare litt plass til dessert!

Vi var 6 stykk på bordet og alle var strålende fornøyde! Det blitt garantert flere besøk!

Takk, Juan J
Anmeldt 13. januar 2024 via mobile enheter

Vi hadde høye forventninger til dette besøket. Maten var god, men det gode kjøttet kom til slutt da vi allerede var mette. Vi savnet også den klassiske bearneise-sausen i tilbehøret. Bra, men ikke godt nok.

2  Takk, 201linnm
Anmeldt 10. januar 2024 via mobile enheter

Utrolig godt kjøtt, samt helt nydelig service. Godt utvalg på bufféten. Mye mat for pengene, så absolutt verdt de 585kr.

Takk, Pioneer56634782831

Reisende som så på Brasilia Oslo, så også på

Har du vært i Brasilia Oslo? Del dine erfaringer!