Kortversjonen: bare dra til Brasilia, bestill buffeten, nyt måltidet og dra hjem lykkeligere!
Jeg hadde fått anbefalinger fra både venner og kollegaer om dette stedet, og etter besøket skjønner jeg godt hva de snakket om. Dette er desidert den beste opplevelsen jeg har hatt på lenge.
Et lite tips: kom hit sulten, du vil ikke gå glipp av å smake på alle de 12 ulike grilltypene.
La oss ta maten først, hvis du ikke liker noe av det som står på menyen her så er det nok dessverre få som kan hjelpe deg. Du finner et stort utvalg av grønsaker, dipper, ris, poteter, salat, gryter og mye annet lekkert tilbehør - og det er utenom hovedattraksjonen, nemlig kjøttet. De som ikke spiser kjøtt kan helt sikkert nyte tilbehøret alene, men for alle som elsker kjøtt - dette er stedet du må besøke, enkelt og greit!
Servicen var upåklagelig og servitører kommer til bordet med ferskt kjøtt så lenge du ønsker. Det var utrolig god mat, og det var godt å smake på nye smaker fremfor "den klassiske burgeren", eller pizzaen.
Hvis noe, så hadde det vært fint med noen ispinner på desertmenyen for de aller minste, men desserten for voksne var perfekt! Husk å spare litt plass til dessert!
Vi var 6 stykk på bordet og alle var strålende fornøyde! Det blitt garantert flere besøk!