“God mat og service!”

Brasilia Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 11. mai 2024

Morsom matopplevelse! Mye god mat og velsig god service. Veldig gøy konsept. Varmt kjøtt kommer til bordet helt til en er forsynt.

Takk, Kristoffer H
Sarah T, General Manager på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mai 2024

Hei 334kristofferh!
Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du likte maten vår og den morsomme konseptet. Det er alltid en glede å servere deilige retter og sørge for at gjestene våre har det gøy. Vi ser frem til å ha deg tilbake for enda mer god mat og en hyggelig opplevelse!

Anmeldt 8. mai 2024 via mobile enheter

Veldig god mat og atmosfære. Vennlige servitører. Kjempebra! Anbefales for alle som er glad i godt kjøtt og god drikke :D

Takk, sveins154

Hei Svein!
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding. Det varmer hjertet vårt å høre at du likte maten og stemningen hos oss. Vi legger stor vekt på å skape en hyggelig opplevelse for våre gjester, og det betyr mye for oss at du satte pris på vårt vennlige personale. Vi gleder oss til å ha deg tilbake snart for mer god mat og gode drikker!

Vennlig hilsen

Anmeldt 8. mai 2024

Hyggelig og hjelpsom servitør. Gjorde at kvelden blei magisk med god mat og drikke. Koslig setting og god atmosfære i lokale.

Takk, 434bjarteh

Hei Bjarte!
Tusen takk for tilbakemeldingen din! Vi er så glade for å høre at du hadde en magisk kveld med god mat og drikke. Det er alltid flott å høre at gjestene våre føler seg vel i den koselige atmosfæren vår. Vi håper å se deg igjen snart for enda flere minneverdige opplevelser!

Anmeldt 4. mai 2024

Veldig bra sted! Utrolige mye variert bra mat til en ganske grei sum ettersom du får så mye forskjellig. Herlige servitører som gjør opplevelsen veldig bra.

-Pavlos & Leo

Takk, Robin H
Sarah Hansen Tandberg, Other på Brasilia Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2024

Hei robinhN6081UM!
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi blir så glade av å høre at du likte maten vår. Det betyr mye for oss! Og ikke minst takk for de fine ordene om våre herlige servitører - de jobber så hardt for å skape en herlig opplevelse for alle gjestene våre. Vi gleder oss til å ha deg tilbake hos oss!

Anmeldt 4. mai 2024

Perkfekt, pavlos og resten av gjengen var herlige servitører, god atmosfære og god mat
Anbefales på det sterkeste!!!!

Takk, Compass10381066680

Hei Compass10381066680!
Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det betyr så mye for oss å høre at du likte maten, atmosfæren og den fine servicen fra Pavlos og resten av gjengen. Vi setter stor pris på anbefalingen din! Takk for at du tok deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Reisende som så på Brasilia Oslo, så også på

Har du vært i Brasilia Oslo? Del dine erfaringer!