Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 168
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 168
Vis tilbud
Destinia.com
USD 155
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.02.23
Expedia.comUSD 167
ScandicHotels.comUSD 168
Hotels.comUSD 167
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 035)
Filtrer anmeldelser
1 036 resultater
Vurdering fra reisende
363
428
168
47
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
363
428
168
47
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
105110 av 1 036 anmeldelser
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. oktober 2018

Veldig godt fornøyd med beliggenhet, parkering, frukosten (gode vafler) og blide folk som jobbet på hotellet.
Men vi var lei av musikken som dunket lørdag kveld/natt. Fredag ble det tidligere stilt. Lørdag var ikke kjekk.. Men bor gjerne på hotellet flere ganger, men da skal jeg booke rom som ikke ligger mot mathallen . :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Gudrun R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei, takk for tilbakemelding! Dette var ikke hyggelig å høre! Jeg skal selvfølgelig ta dette videre til de som arrangerer, så håper jeg vi kan unngå dette i fremtiden. Jeg er ellers glad for å lese at resten av oppholdet falt i smak :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Fekk oppgradert rom med kjempeutsikt. Servicevenleg personalet. Frukosten var av den betre. Litt problem i helga med defekt kaffemaskin og etterfylling av mat. På mandag fungerte alt perfekt. Hotellet hadde god service.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, HaraldH235
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Vi beklager at vi ikke klarte å gi 100% på frokost, men takker for at du gjorde oss oppmerksom på det. Håper å se dere igjen her på Vulkan!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. oktober 2018

Kjempefint hotell rett ved Mathallen i Oslo. Nydelig frokost og kjempefin pris. 5 minutter til sentrum av grunerløkka. Renhold og service var det ikke noe å klage på. Rommene var ikke store, men veldig koselige.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, kristi N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Tusen takk for fantastisk hyggelig feedback - dette setter vi utrolig stor pris på!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser