Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
per860
Larvik, Norge
Anmeldelse av Scandic Vulkan
4,0 av 5 boblerAnmeldt 4. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Romtips: Be om utsikt over akerselva
Reisetype: Reiste som et par
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General ManagerScandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. nov. 2018
Tusen takk for fin tilbakemelding!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 774
  • Hotels.com
    kr 1 850
  • Agoda.com
    kr 1 559
  • Vio.com
    kr 1 586
1.2 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 381
  • Expedia.com
    kr 4 090
  • Vio.com
    kr 2 904
  • Hotels.com
    kr 4 090
1.3 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 1 236
  • Strawberry Hotels
    kr 1 399
  • Hotels.com
    kr 1 176
  • Expedia.com
    kr 1 235
1.3 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Double room
kr 1 199
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 199
  • Hotels.com
    kr 1 199
  • Vio.com
    kr 1 198
1.3 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
kr 2 982
kr 2 380
  • Radissonhotels.com
    kr 2 380
  • Expedia.com
    kr 2 380
  • Hotels.com
    kr 2 380
1.1 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 183
  • Expedia.com
    kr 1 065
  • Vio.com
    kr 955
  • Priceline
    kr 1 220
0.7 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Our lounge area on the second floor
kr 1 225
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 133
  • Agoda.com
    kr 957
  • Vio.com
    kr 1 001
1.4 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 385
  • Strawberry Hotels
    kr 2 699
  • Hotels.com
    kr 2 269
  • Expedia.com
    kr 2 375
1.7 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 840
kr 1 214
  • Priceline
    kr 1 231
  • Trip.com
    kr 1 522
  • Agoda.com
    kr 1 214
1.5 km fra Scandic Vulkan
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 090)
Filtrer anmeldelser
1 090 resultater
Vurdering fra reisende
393
437
178
51
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
393
437
178
51
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
122127 av 1 090 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Rom med utsikt over Mathallen og byen var tipp topp! Og beliggenheten er helt perfekt for oss som setter pris på god mat og drikke. En handletur i Markvegen og marked på Blå, gangavstand til de store konsertlokale. Dette er er supert by-hotell:) Veldig hyggelig betjening, stille og rolig, kult interiør og design. Rent, pent og alt på stell:)

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karolinen671
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen tusen takk for denne reviewen - den gikk rett til hjertet vårt :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Bestilte rom på nettsiden til Scandic Vulkan 14 dager før avreise og krysset av for dobbeltseng.

Fikk utlevert rom med twin-bed likevel... og beskjed at det kunne skje, selv om man krysset av i bestillingen. Skuffende når det blir bestilt i god tid i forveien.

Er ikke så mye som skal til for å velte forventningene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dovregubbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei, og beklager at vi ikke klarte å tilfredstille forventningene dine! Jeg skal gå igjennom rutinene våre slik at dette ikke skjer igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. oktober 2018

Veldig godt fornøyd med beliggenhet, parkering, frukosten (gode vafler) og blide folk som jobbet på hotellet.
Men vi var lei av musikken som dunket lørdag kveld/natt. Fredag ble det tidligere stilt. Lørdag var ikke kjekk.. Men bor gjerne på hotellet flere ganger, men da skal jeg booke rom som ikke ligger mot mathallen . :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Gudrun R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei, takk for tilbakemelding! Dette var ikke hyggelig å høre! Jeg skal selvfølgelig ta dette videre til de som arrangerer, så håper jeg vi kan unngå dette i fremtiden. Jeg er ellers glad for å lese at resten av oppholdet falt i smak :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2018

Fekk oppgradert rom med kjempeutsikt. Servicevenleg personalet. Frukosten var av den betre. Litt problem i helga med defekt kaffemaskin og etterfylling av mat. På mandag fungerte alt perfekt. Hotellet hadde god service.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, HaraldH235
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Vi beklager at vi ikke klarte å gi 100% på frokost, men takker for at du gjorde oss oppmerksom på det. Håper å se dere igjen her på Vulkan!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser