Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 180
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 180
Vis tilbud
Agoda.com
USD 155
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 174
Hotels.comUSD 180
PricelineUSD 180
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 024)
Filtrer anmeldelser
1 024 resultater
Vurdering fra reisende
360
423
167
45
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
360
423
167
45
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
96101 av 1 024 anmeldelser
Anmeldt 4. november 2018

Hotellet ligger ved akerselva og kort fra sentrum om en kan gå noen meter.
Gode senger
Bra frokost, men vær tidlig ute så unngår du kø
Mathallen rett over veien og nedre foss gård rett over elva
Anbefaler et besøk der, i vinbaren eller puben på loftet

Romtips: Be om utsikt over akerselva
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, per860
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen takk for fin tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Rom med utsikt over Mathallen og byen var tipp topp! Og beliggenheten er helt perfekt for oss som setter pris på god mat og drikke. En handletur i Markvegen og marked på Blå, gangavstand til de store konsertlokale. Dette er er supert by-hotell:) Veldig hyggelig betjening, stille og rolig, kult interiør og design. Rent, pent og alt på stell:)

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, karolinen671
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Tusen tusen takk for denne reviewen - den gikk rett til hjertet vårt :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Bestilte rom på nettsiden til Scandic Vulkan 14 dager før avreise og krysset av for dobbeltseng.

Fikk utlevert rom med twin-bed likevel... og beskjed at det kunne skje, selv om man krysset av i bestillingen. Skuffende når det blir bestilt i god tid i forveien.

Er ikke så mye som skal til for å velte forventningene.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dovregubbe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei, og beklager at vi ikke klarte å tilfredstille forventningene dine! Jeg skal gå igjennom rutinene våre slik at dette ikke skjer igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 22. oktober 2018

Veldig godt fornøyd med beliggenhet, parkering, frukosten (gode vafler) og blide folk som jobbet på hotellet.
Men vi var lei av musikken som dunket lørdag kveld/natt. Fredag ble det tidligere stilt. Lørdag var ikke kjekk.. Men bor gjerne på hotellet flere ganger, men da skal jeg booke rom som ikke ligger mot mathallen . :)

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Gudrun R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektør på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018

Hei, takk for tilbakemelding! Dette var ikke hyggelig å høre! Jeg skal selvfølgelig ta dette videre til de som arrangerer, så håper jeg vi kan unngå dette i fremtiden. Jeg er ellers glad for å lese at resten av oppholdet falt i smak :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser