Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 155
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 155
Vis tilbud
Etrip
USD 144
Vis tilbud
PricelineUSD 155
ScandicHotels.comUSD 155
Hotels.comUSD 155
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 035)
Filtrer anmeldelser
1 035 resultater
Vurdering fra reisende
363
428
168
46
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
363
428
168
46
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9095 av 1 035 anmeldelser
Anmeldt 15. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektör på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Bodde her en natt i helgen i forbindelse med en bursdagsfest i nabolaget. Betjeningen var hyggelig, rommet var rent og frokosten var meget god. Det er puber, restauranter og utesteder i fleng rett rundt hotellet.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektör på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2019

Tusen takk for super tilbakemelding! Håper vi ses igjen ved en senere anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Super beliggenhet! Meget gode senger. Kompakte rom med alt. Og en super frokost. Men helt tragisk når det er så lytt mellom rommene at det går kraftig ut over nattesøvnen. Antakeligvis da vi var så uheldige å ende opp et rom som var tiltenkt å kunne åpnes mot naborommet hvis en var et større reisefølge. Men når naboene virker som russ på bytur, men promp og fis som en del av underholdningen lokalt - så blir det egentlig bare irriterende for øvrige gjester når det er så lytt. Men vil alikevel anbefale hotellet, akt det andre stod til karakter 6. Vurderer rommet til 2, men det er kun pga støyisolering.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Fjellmusa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, Hotelldirektör på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019

Neimen, uffameg det var ikke bra å høre! Vi skal se om vi kan fore dørkarmene slik at det hindrer støyen - så takk for tilbakemeldingen! Glad for å lese at det andre var på stell :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Vennlige og hyggelige ansatte. Frokosten var ok, men jeg mener å huske at frokosten på Scandic St. Olavs plass hadde et litt bredere utvalg. Utsikten var ikke mye å skryte av på rommet mitt, men jeg sov som en stein. Hardt med andre ord. Hvem trenger vel god utsikt da?

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Håkon I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Monica E, General Manager på Scandic Vulkan, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding - håper vi ses igjen i 2019!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser